Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Niedawno łyknąłem dawkę witaminy c przekraczającą

Polecane posty

Gość tjh
bo nadmiar wysikasz/wysikales.

He..he.. witamina C jest jedyną witaminą, której nie można przedawkować... jest wydalana z moczem :) Więc nie taki znowu kozak z tego Amanta :)

Gość fryzunia
ja jak byłam mała też tak zrobiłam bo chciałam się zabić..... zjadłam dwa opakowania. nie poskutkowało ;P głupi jest człowiek czasami....

aaaaaahahahahhaha, czyli dlatego szukales taniej witaminy c na forum. a ja myslalam ,ze to do jakichs powaznych doswiadczen:D

'' Przyjmowanie codziennie dużych dawek kwasu askorbinowego może prowadzić do biegunki i stanów zapalnych żołądka i jelit, słyszałem też, że może sprzyjać tworzeniu kamieni moczowych w nerkach. Dzienne spożycie witaminy C powinno wynosić ok. 60-70 mg.''

"fryzunia ja jak byłam mała też tak zrobiłam bo chciałam się zabić..... zjadłam dwa opakowania. nie poskutkowało ;P głupi jest człowiek czasami.... " Nie rozśmieszaj mnie:P.O ile dobrze mnie sie zdaje w jednym opakowaniu są 4 gramy.To w takim razie ja łyknąłem ponad 3 razy tyle:P.

Gość gwiazda tefałenu
jeszcze pare razy takich łykań i zapisz sie na dializę nerek a później oczekuj na przeszczep nerki

"mawronka (mawronka@poczta.onet.pl) '' Przyjmowanie codziennie dużych dawek kwasu askorbinowego może prowadzić do biegunki i stanów zapalnych żołądka i jelit, słyszałem też, że może sprzyjać tworzeniu kamieni moczowych w nerkach. Dzienne spożycie witaminy C powinno wynosić ok. 60-70 mg.'' " Ale moja praktyka ma przewagę nad teorią:classic_cool:.

Gość fryzunia
toż piszę, że byłam mała nie?? nie wiem ile gramów to było. 5 listków po 10 tabletek w jednym opakowaniu.... nie miałam pojęcia nawet, że tym się nie da zabić... jakieś 7/8 lat wtedy miałam....

A PO CO SIĘ CHCESZ CHOLERO JEDNA ZABIĆ? KRYZYS JEST , MIEJSĆ NA CMENTARZACH NIE MA

raczej przedawkowanie witaminy C jedniorazowe może wplynąc na czestotliwość oddawania honorowo moczu oraz na jego kolor i klarowność. częste przedawkowania moga spowodować , że żołądz piecze.

Gość zawiedziona19ska
mogę Cie zaprosić dzisiaj na prykunek , warunkiem są kwiaty. i winko dobre

\"józio raczej przedawkowanie witaminy C jedniorazowe może wplynąc na czestotliwość oddawania honorowo moczu oraz na jego kolor i klarowność. częste przedawkowania moga spowodować , że żołądz piecze. \" Na pewno przedawkowanie może spowodować to co przedawkowanie inych kwasków-czyli następstwa działania żracego:P.Ale ja zbyt dużo nie łyknąłem a to nie jest aż takim mocny kwasek:classic_cool:.