Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 oficjalne zapotrzebowanie dzienne około 300 razy i nadal żyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Marzec 8, 2009 kozak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duell 0 Napisano Marzec 8, 2009 ale już niedługo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Marzec 8, 2009 będziesz srał dalej niż widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tjh Napisano Marzec 8, 2009 bo nadmiar wysikasz/wysikales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 Nie chcę brać więcej bo za drogie:P.Ale jak ktoś setkę i za witaminkę zapłaci to wezmę dawkę przekraczającą dzienne zapotrzebowanie 3000 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue unicorn 0 Napisano Marzec 8, 2009 He..he.. witamina C jest jedyną witaminą, której nie można przedawkować... jest wydalana z moczem :) Więc nie taki znowu kozak z tego Amanta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "mawronka (mawronka@poczta.onet.pl) będziesz srał dalej niż widział " Bredzisz:P.Ja nawet nic z tej beczki nie poczułem:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Marzec 8, 2009 Co to jest 300 Razy? Wysikasz i tyle. Gorzej jakby to były witaminy rozpuszczalne w tłuszczach: A, D, E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Marzec 8, 2009 Teraz jedyne co możesz mieć, to fluorescencyjny cytrynowy mocz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "59 [zgłoś do usunięcia] blue unicorn He..he.. witamina C jest jedyną witaminą, której nie można przedawkować... jest wydalana z moczem Więc nie taki znowu kozak z tego Amanta " Bzdura:P.Wszystko można przedawkować-zwłaszcza dożylnie:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fryzunia Napisano Marzec 8, 2009 ja jak byłam mała też tak zrobiłam bo chciałam się zabić..... zjadłam dwa opakowania. nie poskutkowało ;P głupi jest człowiek czasami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Marzec 8, 2009 wątrobę sobie spierdolisz regularnie lykajac :P :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 8, 2009 aaaaaahahahahhaha, czyli dlatego szukales taniej witaminy c na forum. a ja myslalam ,ze to do jakichs powaznych doswiadczen:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Marzec 8, 2009 '' Przyjmowanie codziennie dużych dawek kwasu askorbinowego może prowadzić do biegunki i stanów zapalnych żołądka i jelit, słyszałem też, że może sprzyjać tworzeniu kamieni moczowych w nerkach. Dzienne spożycie witaminy C powinno wynosić ok. 60-70 mg.'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "fryzunia ja jak byłam mała też tak zrobiłam bo chciałam się zabić..... zjadłam dwa opakowania. nie poskutkowało ;P głupi jest człowiek czasami.... " Nie rozśmieszaj mnie:P.O ile dobrze mnie sie zdaje w jednym opakowaniu są 4 gramy.To w takim razie ja łyknąłem ponad 3 razy tyle:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazda tefałenu Napisano Marzec 8, 2009 jeszcze pare razy takich łykań i zapisz sie na dializę nerek a później oczekuj na przeszczep nerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Marzec 8, 2009 Najbardziej tworzą się kamienie na nnerkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "mawronka (mawronka@poczta.onet.pl) '' Przyjmowanie codziennie dużych dawek kwasu askorbinowego może prowadzić do biegunki i stanów zapalnych żołądka i jelit, słyszałem też, że może sprzyjać tworzeniu kamieni moczowych w nerkach. Dzienne spożycie witaminy C powinno wynosić ok. 60-70 mg.'' " Ale moja praktyka ma przewagę nad teorią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "gwiazda tefałenu jeszcze pare razy takich łykań i zapisz sie na dializę nerek a później oczekuj na przeszczep nerki " To mogę mieć od czegoś innego:P.Ale planuję sie tego wkrótce pozbyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Marzec 8, 2009 a co piłeś lub paliłeś ostatniO? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 "Mała menda aaaaaahahahahhaha, czyli dlatego szukales taniej witaminy c na forum. a ja myslalam ,ze to do jakichs powaznych doswiadczen " Kupiłem już za niewyśrubowaną cenę.Kilogram około 130 złotych.Ale widziałem taniej:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 " mawronka (mawronka@poczta.onet.pl) a co piłeś lub paliłeś ostatniO? " Piłem herbatę a paliłem gaz w piekarniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fryzunia Napisano Marzec 8, 2009 toż piszę, że byłam mała nie?? nie wiem ile gramów to było. 5 listków po 10 tabletek w jednym opakowaniu.... nie miałam pojęcia nawet, że tym się nie da zabić... jakieś 7/8 lat wtedy miałam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 Da się zabić.Ale byś musiała łyknąć tego więcej niż chlorku sodowego:P.Chyba z kilogram:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Marzec 8, 2009 A PO CO SIĘ CHCESZ CHOLERO JEDNA ZABIĆ? KRYZYS JEST , MIEJSĆ NA CMENTARZACH NIE MA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 8, 2009 raczej przedawkowanie witaminy C jedniorazowe może wplynąc na czestotliwość oddawania honorowo moczu oraz na jego kolor i klarowność. częste przedawkowania moga spowodować , że żołądz piecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedziona19ska Napisano Marzec 8, 2009 mogę Cie zaprosić dzisiaj na prykunek , warunkiem są kwiaty. i winko dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 8, 2009 \"józio raczej przedawkowanie witaminy C jedniorazowe może wplynąc na czestotliwość oddawania honorowo moczu oraz na jego kolor i klarowność. częste przedawkowania moga spowodować , że żołądz piecze. \" Na pewno przedawkowanie może spowodować to co przedawkowanie inych kwasków-czyli następstwa działania żracego:P.Ale ja zbyt dużo nie łyknąłem a to nie jest aż takim mocny kwasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach