Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrr

zerwal w dzien kobiet

Polecane posty

Gość htrr

facet ze mna zerwal.. i to w dzien kobiet. :( chyba bym wolala zeby poczekal jeden dzien,a dzisiaj udawal ze jest okej... eeeh smutno mi . widze za oknem pelno dziewczyn z chloapakami, kwiatkami.. a ze mieszkam w rynku malo ich nie jest... :(

Gość to ja Krysia Chapałowa
a to cham

Gość Baba Yaga
walnij chamowi prosto w krocze!

Gość puci puci
Widocznie jest frajerem ....:)

Gość nie no cham
jaki cham :)

Gość tjh
no i co z tego, ze 'w dzien kobiet'? to jakies swoieto jest wielkie, najwieksze ogolnoswiatowe? ale wy baby jestescie zalosne. faktycznie, materialistki z was ze hej.. a ja sie dziwilam zawsze o co chodzi z tymi meskimi narzekaniami...

Gość htrr
mawronka : bardzo chcialabym,zeby byla to prowokacja.niestety to juz nie ten etap wiekowy,zeby sie w to bawic... tjh : kazdej kobiecie jest milo , ze chlopak da kwatka,wezmie na spacer... wlasnie w ten dzien kobiet. nie wszystkie kobiety są materialstkami.wystarczyloby , zeby poprostu byl ...

Gość hhhkkkkll
a ja roztałam sie ze swoim pare dni temu.a on dzisiaj pisze mi sms który nie był kierowany do mnie.."a jajk ja sie ciesze misiaczku" czyli ma juz jakas panne i na dodatek jeszcze pomylił sie i psze do mnie...umre chyba

Gość htrr
hhhkkkkll : moze to specjalnie zrobil,zeby Ci sie jeszcze smutniej zrobilo? niektorzy faceci sa takimi bezmozgowcami.. niestety.

Gość co to za różnica
czy w dzień kobiet, czy inny?przerost formy nad treścią, autorko masz problem ze sobą.

jak nie prowokacja , to olać gościa ciepłym moczem . Pomyśl że dostałaś taki prezent od życia , że cię uświadomiło żę nie warto tracić czasu z tamtym palantem .:)

Gość tjh
"kazdej kobiecie jest milo" a mi to wisi, badyl nie jest do niczego potrzebny. postoi chwile i zasmieci podloge na koniec. a wy tak nad tym rozpaczacie jakby koniec swiata byl. 'bo badyla nie dostalam...😭'

Gość hhhkkkkll
mozliwe..kurwa po 3 latach on znalazł sobie kogos w tydzien...ja perdolleee jak mi zle jak mi cały dzien rozwalił a juz zaczynałam siep odnosci z tego..

Gość htrr
poprostu bylismy razem dlugo,przezylismy wiele takich "świat" jak te, zawsze bylo tak wspaniale...a dzisiaj wyjde na ulice,zobacze mnostwo par i wszystko mi sie zacznie przypominac...a ja w ogole za nadto uczuciowa jestem...

Gość tjh
to nie wychodz na ulice i zaslon okna. nie bedzie problemu... 🖐️

Gość kokosekk
hhhkkklll: moze nie znalazl sobie kogos w tydzien tylko juz kogos mial od jakiegos czasu? Mozesz w to nei wierzyc ale niestety, faceci to skurwiele, po moim tez sie nie spodziewalam a robil mnie w ciula 4 lata! :O Prawnik, zk torym bylam 8 lat, wiec nie zaden głąb, patologia itd. :O qrwa :O

Gość Carolineeeeeee
to się ciesz !!!!!! ja gdyby zerwał ze mną w dzien kobiet, cieszyłabym sie, ze ta pomylka juz sie skonczyla i ze juz nie jestem z takim frajerem. i czego tu wzdychasz.. i po co patrzysz na innych, co to za przyjemnosc spacerwoac w takie zimno :/ :)

Gość htrr
hehe kurde u mnie dzisiaj wlasnie pogoda sliczna,sloneczke i cieplutko. az sie marzy spacerek w milym towarzystwie...ale MILYM wiec zaraz dzwonie do kolezanek i robimy wyprawe :p

Jakby poczekal jeden dzien to by bylo \" No tak, jeszcze wczoraj udwales ze wszystko jest ok, kwiatki itd. a dzis juz ze mna zrywasz - ty oszuscie, wszyscy faceci sa tacy sami\"

Gość Carolineeeeeee
a ja wczoraj bylam w nocy w kinie z moim, przytulal szeptal ze kocha, a wczoraj sie rozstalismy i ja juz naprawde mam go dosyc i nie chce, nie akceptuje jego wad i tyle, nie mozemy byc dluzej razem moj poprzedni zwiazek rozpadl sie, dzien po tym jak mi sie oswiadczyl, a ja, :) nie jestem i nie bylam gotowa, nastepnego dnia potwornie sie poklocilismy kompletnie o cos innego Poniewaz ludzie rozchodza sie z szerego powodow nagromadzonych...ale przy ''pierwszym lepszy'' ( no nie przy pierwszym'' ;) ale dzban sie przepelnia i tyle to nie jest tak - zerwal ze mna, bo to, czy tamto zerwal z roznych powodow w druga strone tak samo :)

Gość 333
czasami zastanawiam sie jakie dziewczyny pisza teksty w stylu : badyl nie jest mi potrzebny, to dobrze, ze zerwal przynajmniej nie zmarnuje sobie zycia i inne takie, czy wy faktycznie jestescie takie zimne, na jakie sie kreujecie, jakos nie chce mi sie wierzyc :O

Gość Carolineeeeeee
zadna taka sie nie rodzi, faceci takimi nas stworzyli, kiedy przez kolejnego z rzedu plakalysmy :)

Gość mexx
nie mial klasy, po ci taki facet