Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziellooono miiiii

co do zielonych rurek na wiosne?

Polecane posty

Gość ziellooono miiiii

bede wdzieczna za wszelkie sugestie :-)

Gość czarna góra

Moja sugestia to nie zakldac ich! Nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego, bo zapewne kts to za mnie zrobi :)

Gość ziellooono miiiii
do osoby powyzej-zajmij sie lepiej handlem szmatami na Allegro, wyraznie nie zrozumiałas pytania :-P

Owszem, zrozumiałam :) Ale jeśli ktoś chce wspomoć grono zielono zóltych które wylgnie na polskie ulice już wkrótce, prosze bardzo :) Moja sugestia to połączyć ją z zółta kurteczka i zółtymi bucikami a do tego zielona torebeczka. No bo przecież tak wyglądają wystawy w tych butYkach, w których takie rurki się sprzedaje. A ty anonimowa zielono Ci zajmij się sobą a nie moimi aukcjami :) No ale widocznie nie masz co robić

Gość czarna góra
Eee czemu, jak łądny odcien tej zieleni to spoko. Tylko dalej podtrzymuje sugestie ze z czyms czarnym na górze :)

zgadzam się z anxi.. wylegną się klony na ulice w zielonych lub żółtych spodniach . to będzie istna masakra.. Zauważyłam już to w mojej szkole.. okropność.. mam pytanie.. Co wy widzicie w kolorowych spodniach? Czy nie uważacie że to kicz i tandeta? z czym byś to nie założyła to i tak będzie wyglądać okropnie..

Gość ziellooono miiiii
Teraz kilka słow ode mnie :-) Nie jestem gimnazjalistka-mam 32 lata!!!!!!!!!!!Kupiłam ciemnozielone rurki, nie zamierzam ich nosic z oczojebna zołcia czy rozem!!!Mam doo nich swietne koturny, zielono-czerwone, nie wiedziałam co na góre! Zielone spodnie bede nosiła-starsza pania w garsonce jeszcze sie nabede :-P

Gość ollinka135
przymierzałam kiedyś rurki w kolorze butelkowej zieleni w House i bardzo mi sie podobały, ale były za krótkie... Według mnie na wiosnę fajnie ozywić garderobę :) Żółty to faktycznie przesada :D Jeśli nie boisz się "żywych" połączeń to proponuję czerwień :)

Gość ollinka135
albo szary

szary uwielbiam ale nie lubie zieleni może to też dlatego że mi nie pasuję.. chociaż nie mam jasnej karnacji to i tak nie lubie tego koloru..

Gość skoro buty
mają dodatek czerwonego, to może warto go przenieść na górę albo jakiś pasujący odcień fioletu

Gość gość
Zgadzam się ! Szukasz idealnej firmy do pielęgnacji zieleni? Nic prostszego ostatnio korzystałam z usług firmy http://www.opoka.waw.pl i osobiście mogę ich polecić, niesamowita firma !

Gość gość
Pielęgnacja zieleni to nie taka łatwa sprawa, jednym z najlepszym portali od pielęgnacji zieleni jest www.ogrody-opoka.pl korzystałem wiele razy i mogę z czystym sumieniem ich polecić !

Jaki to dokładnie odcień zielonego? Jak taki soczysty zielony, niczym trawa wiosenna to polecam takie koszule typu mgiełki, "fruwajki" w kwiatki lub jednokolorowe. Będziesz wyglądać niezwykle świeżo. Dużo taki koszul widziałam w serwisie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To fajna porównywarka cenowa. Zgromadzenie wielu ofert, gdzie po prześwietleniu ich wszystkich serwis wskazuje najtańszą.