Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Myslowice83

na co zwracac uwage przy zakupie okien PCV?

Polecane posty

Gość Ania Myslowice83

ktos moze polecic jakąs tania, a dobra firme z okolic katowic?

Gość Krysiaaa
niestety nie znam firm z tamtych okolic, ale polecam okna awangarde(chyba tak to sie pisze), mnie ostatnio firma takie zakładała. Znajomy pracujący w tym juz od kilkunastu lat mówi ze to dobra firma okienna. Zwróc uwage na co jest gwarancja i na ile. Lepiej tez żeby to firma ci zakładała, bo wtedy ty nie odpowiadasz za jakiekolwiek uszkodzenia. Bo jesli np ktos z rodziny bedzie ci zakladał i np pojdzie cos nie tak, mogą nie uwzględnic gwaracji.

Gość jaromiro_k
Ja moge polecić Oknovid, bardzo dobre okna, montują od lat, ja mam od jakis 6 lat ich okna i zadnego problemu

Gość gość
najlepiej na to z czego są wykonane i jak, ja kupowałem tu www.schwarz-firma.eu i według wskazówek forumowiczów wybrałem okna pcv i nie narzekam, są super:)

Gość gość
Napiszcie co jest wewnątrz profili okiennych dlaczego od nich zimą jest tak cholernie zimno???

Gość gość
Znam bardzo dobrą firmę sprzedającą okna PCV - http://www.stolplastik.pl/ . Już od kilku lat mam zamontowane no i wciąż są w stanie prawie idealnym. Fajnie izolują, mam ciepełko w domu. :)

Gość gość
Generalnie fajnie jest zwracać uwagę nie tylko na wygląd, ale również specyfikację techniczną. Dlatego ja postawiłem na okna drutex iglo energy. W testach wypadają bardzo dobrze. Również osoby, które znam, a zajmują się montażem okien to ten wybór chwalą. Tak więc okna są dobre i dla klienta i dla montażysty.

Gość gość
na to ile jest gwarancji, na co, kto montuje, jak wygladaja okna, czy sa solidne itd. duzo czynnikow, ale to wszstko na bieżąco się ogląda. ja zwracałam na to uwagę jak kupowałam okna od www.schwarz-firma.eu

Gość gość
na to czy beda szczelne i nie przepuszczaly halasu z zewntarz - ja mam takie okna z www.schwarz-firma.eu :)

Gość gość
Jakość materiałów to w przypadku okien PCV jeden z kluczowych punktów, na które należy zwrócić uwagę. Sam wybierałem okna PCV od www.kupokna.eu i myślę, że z pomocą doświadczonego sprzedawcy udało mi się dopasować odpowiedni model do domu.