Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADFGA

ARMANI DIAMONDS PERFUMY.

Polecane posty

Gość SADFGA

ktos ich stosuje,stosowal ? prosze jakies opinie. dostalam je dzis na dzien kobiet i troche cizko mi sie przekonac do nich..

Gość sa boskie
tylko ich uzywam odkad sie pojawily na rynku. ale jestem brunetka z goracym temperamente i lubie cieple zapachy. jesli jestes blondynka - niezbyt trafiony wybor...

Gość SADFGA
jestem blondynka :O

Gość brialliance
Wlasnie dostalam te perfumy, mam 18 lat jestem blondynką z początku gdy otworzylam pudelko i sie nimi popsikalam ( nie znalam wczesniej tych perfum) nie bylam do konca przekonana, jednak juz po 15 minutach zaczeły mnie urzekać pachną bardzo ladnie. Rozwijają sie na skórze. Zapach ten kojarzy mi się z waniliowym ciasteczkiem, ale nie az takim slodkim, tylko wyrafinowanym dla dam, dla kobiet eleganckich. Jest odpowiedni na kazdą pore, nie jest za ciezki na codzien, ale tez swietnie sie nadaje na wielkie wyjście w sukni Jest bardzo ciekawy, inny niż wszystkie. Dostałam 100 ml, więc zobaczymy jak będzie w pozniejszym czasie jak bede juz je jakis czas stosowac, bo jak narazie dopiero co je dostalam. Ale juz tak mialam z innymi perfumami, ktore dostalam i z poczatku nie moglam sie przekonac, ale gdy doszlo do polowy buteleczki zupelnie sie w nich zakocham i nie chcialam zeby sie skonczyly. Uwazam ze perfumy Armanii Diamonds, zasługują na to zeby sie w nich zakochac, poznać, są ciekawe i niezwykłe...