Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19taktaktak19

PODNIESIENIE piersi!! pomozcie??!!

Polecane posty

Gość 19taktaktak19

Witam interesuje mnie zabieg podniesienia piersi... Bez implantow i innych pierdol, poprostu chcialabym troche podniesc swoje piersi zeby byly bardziej jedne, stojace, a nie obwisle.. pozmozcie... ile moze kosztowac operacja... czy ktoras z was robila taki zabieg?? podajcie szczegoly... pozdrawiam

Gość adgffdghgfjfh
tez jestem tym zainteresowana ale nic narazie na ten temat nie wiem...??????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Manolita
moja kolezanka robila podniesienie piersi w Szczecinie w Klinice Artplastica, zaplacila 9000 tysięcy zlotych. Zabiweg w jej przypadku zakoćnzył sie bliznami wkoło otoczki icięcie pionowe. jest po zabiegu już okolo 3 miesiace blizny wkolo otoczki fajnie się zagoily, ale ta pionowa wciaz jest jesze rożowa, ale to dopiero 3 miesiace. Z tego co kojarze jak oa sie dowiadywala ceny byly bardzo podobne w więskzości Klinik.

Gość kajaja8
ja robilam dwa lata temu. jesli wciaz szukasz informacji, daj znac

witam jestem 2 dobę po operacji zmniejszenia i podniesienia piersi miałam zrobić to w artplastice ale niestety pan dr nie przekonał mnie do końca. dostałam namiary do dr Ostrowskiej .powiem tyle to dopiero 2 doba a ja chociaż nadal przestraszona jestem szczęśliwa. pielęgniarki cudo a dr jak koleżanka. jest kobietą i zna nasze problemy podchodzi całkiem inaczej niż facet, moja konsultacja trwała ponad 2 godz pokazała mi zdjęcia te piękne ale też te które mogą się przytrafić . jak na razie powoli dochodzę do siebie i jutro idę na zmianę opatrunku i zdjęcie drenów pozdrawiam

Gość katarzyna005
Hej kaja, napisz do mnie na maila bo ja tez chce taki zabieg ale ze strachu sie trzese. Bardziej martwi mnie pozniejsza ciaza Ha pozdrawiam

Gość katarzyna005
Rossi Daj znac jak u Ciebie sie wszystko potoczylo bo te mysle o Pnai doktor Buzka

Gość rybkam60
Witam. Jestem siedem dni po zabiegu podniesienia piersi,jestem słaba,ale efekt jest niesamowity.Dziś miałam częściowo zdejmowane szwy.

Gość szuszka
Bylo to bardzo bolesne? Bardzo mnie interesuje ten zabieg,ale trochę się boje. Napisz coś więcej o swoich odczuciach, bo jestem niesamowicie ciekawa. no i wspomnij przez jak długi czas utrzymuje się efekt?

Gość rybkam60
operacja nie jest bolesna.ćzas po zabiegu to:zmiana opatrunków co 3 dni jak wszystko ładnie się goi,po 7 dobach pierwsze zdjęcie szwów.Ogólnie bez leków przeciw bólowych,ale jak chcem,to mogę wziąć paracetamol.Ogólnie jeszcze jestem bardzo słaba,ale efekt jest niesamowity.Nie myślałam,że ręce chirurga mogą czynić takie cuda.Jeszcze mam opatrunki i gorset uciskowy-nosi się jego ok 2m-cy,aby piersi się uformowały.U mnie nie ma żadnych powikłań.