Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.starykawaler

DAM KWIATKA KAZDEJ KTORA...

Polecane posty

Gość b. stary kawaler
niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji :classic_cool:

Gość b.starykawaIer.
W każdą trzecią sobotę miesiąca, po rozebraniu się do naga i dokładnym wysmarowaniu psim stolcem, chwytam w dłoń flagę Maroka i pędzę na pobliski dworzec kolejowy aby zapowiadać pociągi :classic_cool:

Gość b. stary kawaler
Szkoda, że pepsi wycofała już serię butelek "big łyk" nie mam już w co poruchać :classic_cool:

oprócz tego pracuję w rozdzielni prądu Kałamarnica 1500. Pamiętacie jak nie było prądu w Warszawie przez cały dzień? dlatego że podłączyłam główny zawór do mojego odbytu i robiłem sobie masaż podobny do tego jaki daje AbGymnik. ZA DARMO!!! Cwaniak jestem co nie?

Gość b starykawaler
:D :D

Gość vh
macie fantazje panowie:D

Gość b starykawaler
chooj ci do tego.... a jak sie nie podoba to wydoopczaj

Gość chi
5 mydło w mojej pupci a lewatywa dalej nie wychodzi?? oplulam sie:D

Gość b.starykawaIer.
Co niedzielę dziadek wyciąga ze stodoły motorower Komar, którego dostał za zasługi w ORMO i razem jedziemy do lasu obserwować dzikie zwierzęta. Niestety one nigdy nie przychodzą, a cała wyprawa kończy się wśród bzyczenia komarów i lubieżnych postękiwań dziadka, który wpycha mi swój żylasty buzdygan na zmianę do ust i odbytu :O

Gość b starykawaler
najlepsz doznania sa pootwadciu parasola w doopie.... i ruszaniu nim posuwisto zwrotnym....

Pozostaje mi jeszcze wciągnąć czarny golf, rajtuzy szyte na miarę i udać się na pobliskąstację benzynową aby tam wspominać Stefana wkłądając penisa do tankujących samochodów marki Ził.

Gość b. stary kawaler
Wciągło mi moszne w wała z kołdry z odkurzaczem !!!!ledwo sięgam do klawki, ból jest straszny ratujcie, Gwiaździsta 13 m. 155 Warszawa niech ktoś mi pomoże :classic_cool:

KONIEC KOOORVA! NAMIERZYŁEM WAS CHOOOJKI! ZA 5 MINUT BĘDZIE U WAS ORMO I ZOMO ALBO ZA 15 BO WPADNĄ JESZCZE ŻEBY WYRUCHAĆ MNIE W NOZDRZA I CZARNĄ RURĘ. 40 CHŁOPA. MMMMMM.....

Gość b. stary kawaler
tak naprawde przegrałem życie bo przygarnełem do siebie repatrianta z Kazachstanu, a teraz musze go trzymać w piwnicy bo przegryza wszystkie kable :classic_cool:

Gość b. stary kawaler
Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa. :classic_cool:

Ręce mam zajęte katrkowaniem ksiazki tekefonicznej, w której Stefan na każdej nieparzytej stronie wpisywał datę i czas jaki poświęcił na doprowadznie siebie do ekstatycznego krzyku wytrażającego bezgraniczny sprzeciw wobec palnowemu zabiegowi kastracji naszego psa Pusia.

Gość b. stary kawaler
kiedyś podczas zbierania grzybów przygniótł mnie rozjuszony mym zapachem jeleń :classic_cool:

Gość wyglodnialy Iampart
niezły jestem bo jednym ruchem wsuwam bez wazeliny w swój odbyt cały słoik korniszonów.

Gość b. stary kawaler
ossssstroo łykam chlorochinalidin :classic_cool: