Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodaza

nie mam sily do zycia, wszystko co dobre ze mnie wyssano

Polecane posty

Gość wodaza

w pracy mi nie idzie, nie chce mi sie uczyc, spotykac ze znajomymi, rozmwiac, umsiechac, nic mi sie nie chce:O dlaczego? czy to jakies przesilenie wiosenne? wrocilam z zakupow wykonczona, nie znosze ich, to jedno, ale dzis to juz w ogole masakra. chodze w starych rzeczach juz, musialam cos sobie kupic i wzielam bluzke bez jej przymirzania, bo tak mi sie nie chcialo:O

Gość wodaza
ludzie, pogadajcie ze mna.

Gość glupie dylematy
no to moze odeśpij stresa? ;)

Gość wodaza
poszlabym chetnie do lozka, ale jeszcze nie ruszyla ksiazek, kuuuuuurwa, jebany dol, kurwa, kurwa, nic mi sie nie chce, najcteniej bym lezala. vo jest? :(

Gość glupie dylematy
no jak jestes nie do zycia to i tak chyba z nauki beda nici... A coś się zw Twoim zyciu ostatnio stalo, ze tak masz?

Gość tez tak dzis mam
nie przejmuj sie, ja dzis jestem caly dzien w pidzamie, jak nigdy:D chlop mnie wkurwil, co zrobic, musisz przetrzymac, moze to ta pogoda przygnebiajaca.

Gość wodaza
ic takiego sie nie stalo, procz tego, ze jak zwykle czulam sie glupsza od innych, gorsza, mniej charyzmatyczna, nudna i inne takie-norma. po prostu ne mam najmniejszej ochoty na kontakty z ludzmi. dzis typek mnie podrywal, a ja umieralam, marzylam tylko o tym, zeby juz sobie pojsc w pizdu:O jestem stara a sama, to tez jest powod mojego bolu. tzn mam 21 lat, ale od zawsze sama.

Gość tez tak dzis mam
kochana zrob sobie goraca czekolade, idz do wanny, moze niech kolezanka Cie jakas odwiedzi, mowisz ze jestes sama od zawsze, a ja jestem w zwiazu ale tez sama, i ze straznie skompikowana sytuacja, trzymaj sie cieputko, zycie jest piekne, masz dopiero 21 lat, wszystko przed Toba.

Gość wodaza
dzieki, pozdrawiam i powodzenia z facetem.

Gość head up
glowa do gory, czasem kazdy ma takie stany kiedy nic sie nie chce i nic nie bawi ... minie dzien, dwa, tydzien, bedzie lepie

Gość wodaza
ale co mam robic? mowilam sobie, ze zaczne stosowac pozytywne myslenie, stosowlama jakis czas, ale pozniej zdalam sobie sprawe, ze to wszystko bujda i tak nic sie nie zmieni. jak nie pojde sie zaraz uczyc, to narobie sobie zaleglosci, bo kola mamy caly czas. a ja chce po prostu spac, najchetnej wylaczylabym sie z zycia na jakis tydzien, bez zadnych konsekwencji. szkoda, ze to niemozliwe. dzieki za wsparcie.

Gość head up
a jak dlugo to juz trwa u Ciebie? jesli pare dni, to moze warto sie z tym chwilowo pogodzic i zdac sprawe, ze za jakis czas bedzie samo z siebie lepiej ... zajmij sie soba, zdecyduj co jest dla Ciebie obecnie najwazniejsze, jak widze nauka, nie warto sobie problemow robic z powodu chwil slabosci, skoncentruj sie na tym, nie przejmuj sie reszta 21 lat to nawet nie przedsionek starosci :)

Gość wodaza
nauka jest dla mnie wazna, nie chce jej zawalic, bo to trudne studia i lubie je. jak teraz odpuszcze, to poniej bede miala tysiac niepotrzebnych zaleglosci. a za jakis czas zapomne, ze mialam takie dola, bo tak to juz jest. niby jestem mloda, ale moje zycie juz bedzie takie zawsze.zawsze niesmiala, nie lubiaca siebie, nie potrafiaca sie wyslowic"ja", ktora daje plame w kontaktach z facetami i, ktora nie potrafi byc soba. shit. :O

Gość head up
musisz zaakceptowac siebie ... ale to zadanie na pozniej, teraz do nauki :P

Gość wodaza
hej, dzis jeszcze z rana bylo zle, ale teraz po zajeciach juz nawte mi humor wrocil, jejeje:) moze powroce do zywych i znow podejme walke o siebie. :)

Gość head up
no widzisz jak szybko humor wrocil ... i niech tak juz zostanie :)