Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivka123

Tauaże w widocznym miejscu

Polecane posty

Gość olivka123

Pytanie do ludzi z widocznymi tatuażami np. na szyi czy przed łokciem. Gdzie pracujecie i czy musicie ukrywać swoje tatuaże??

Gość a jak bedziesz stara
babcia , albo nie taka calkiem stara :D to co z nim zrobisz :P wypalisz sobie ? tatuaz to widzimisie.

Gość fankaaaam
a po co wypalac ? tatuaze sa dla mnie calym zycie, i sa przemyslane na starosc sie nie zmienie bo znam siebie za dobrze:) i ebde zawsze dumna z ich posiadania to dla mnie sztuka w kazdym calu czy za 30 lat czy za 60siat beda dla mnie piekne

Gość sratatata_
Bedziesz srala i sie trawy trzymala , tatuaze ci beda w tedy faktycznie potrzebne.

Gość fankaaaam
a czy musza byc potrzebne ?:o wazne ze sa, ja o tym wiem i nikt więcej nie musi ;)

Gość ...****...****...
jak jestes chłopem to pół biedy ale jak kobietą ta masakra, obrzydliwe są tatuaze na kobicym ciele, poco sie tak szpecic :D nie rozumiem :D 🖐️

Gość fankaaaam
nie musisz rozumieć, wazne ze ja rozumiem naorawde :) dla mnie są piekne i stanowią sztuke, z reszta moj maz takze uwielbia tatuaze i jest wytatuowany :)

Gość sratatata_
Wiesz ze na starosc sflaczejesz..... razem z tymi dzielami sztuki :D beda jak polane rozpuszczalnikiem hihi

Gość fankaaaam
no nie żartuj ;) przynajmniej będzie kolorowo, a nie tylko sflaczało jak u ciebie:)

Gość olivka123
myslicie ze ladnie wygladal by tatuaz w postaci napisu ''TAXI"" czcionka Arial Black na czole? :classic_cool: