Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszałek podpałek

Znów Żydxi czepiają się do Polaków

Polecane posty

Gość no wiedzisz dziecino
Żyd na Polaka może pluć i gadac co mu się tylko podoba a Polak na Żyda złego słowa powiedzieć nie może (to znaczy może ale politycy i dziennikarze unikaja krytyki Żydów tak jak za komuny unikali krytykowania ZSRR i Rosjan )

Gość Tak se myślę i ....myślę....
... , że Rabin stwierdził tylko powszechnie znany fakt : tak my Polacy jesteśmy antysemitami .... przez kilka wieków byliśmy tolerancyjni dla Żydów , nawet przesadnie , a Oni ( uproszczając historię ) mało uczynili , , żeby odwdzięczyć się za tę tolerancję ... a później to już poszło ... nic gorzej nic lepiej jak we Francji , Anglii czy nawet wcześniej Hiszpanii ... ale na pewno nieporównywalnie mniej jak w Niemczech ... ... i co w tym złego , że jesteśmy antysemitami .... Ruskich też nie lubimy .... Niemców podobnie .... za Arabami też nie przepadami .... gdzie problem pytam ? .... chcą do Izraela - proszę bardzo ... chcą mieszkać w Polsce - niech mieszkają .... tylko niech przestaną narzekać , płakać , biadolić , że Polacy ich nie lubią ... żeby kogoś lubić trzeba sobie na to zasłużyć .... ... przed głupim tępym , prostackim antysemityzmem bronię Żydów zawsze .... takie zachowania godzą w moją godność Polaka ... ale tępię też płaczliwe , chorobliwe nadwrażliwe postawy Żydów , którzy z antysemityzmu zrobili sobie niezły biznes ... ... mało Polaków straciło życie za ratowanie Żydów ? ... .... pretensje proszę zachować dla Niemców ...

Gość Antysemitaka z rodowodem semic
Podpisuję się pod tym jw.

Gość gwiazda tefałenu
ten pardon to taki sam jak pudelek tylko odmiana polityczna

Gość fsdafsadfas
tak samo jest tam gdzie jest dużo czarnych. nie możesz mu powiedzieć bezpośrednio że jest czarny bo to rasizm ale jak on oskarży białych o wszystkie zła tego świata to to już jest jego opinia :o

... , że może i "pudelek" z ukierunkowaniem politycznym , ale wiele tzw. "smaczków " wynajdują .... komentarze wiadomo - wg . uznania .... dobrze obstawiają drugi szereg czy drugi plan jak kto woli , czyli takie sprawy , które w codziennej prasówce często umykają , a są niemniej ważkie ...

Gość fsdafsadfas
pardonowi zdarzają się antyplatformowe i prolewicowe artykuły, dlatego jest niebezpieczny

.... przesadzasz - prawda ? .... antyplatformowe czy natylewicowe artykuły są niebezpieczne ??? ... a dlaczegóż to ? .... stawiam takie wielkie znaki zapytania bo np. ogromna większość naszego społeczeństwa ma typowe , mocno ugruntowane poglądy lewicowe ... głosuje na prawice , klnie na leicę , wyszydza komuchów , ale kiedy przyjdzie porozmawiać bez emocji czego oczekują od państwa wygłaszają listę standardowych poglądów lewicowych .... co ciekawe ta dziwna niespójność poglądowa bardziej tyczy się ludzi młodszego pokolenia ....