Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam niedzielne marudzeni

mialam starszego faceta o 7 lat i teraz...

Polecane posty

nie wyobrażam sobie być z rówieśnikami.. Pomimo wielu wad mojego byłego mężczyzny, brakuje mi go. Jak patrzę na tych rówieśników, którzy w pełni korzystają z uroków studiowania, picie, imprezy, jakis taki brak dojrzałości, często zapewne brak doświadczenia w łóżku, choć tego do końca nie wiem, to jakoś tak jeszcze bardziej mi brakuje tamtego. Wiem, ze to ja podjelam decyzje o zerwaniu, byla słuszna, ale pytanie co dalej :(

Gość Mr.Bad Guy
A co ma być, jesteś wolna i niezależna, idzie wiosna i świat będzie się mienił innymi barwami. Wszystko będzie się budziło do życia i Ty także jeszcze odnajdziesz radość w swoim sercu. Głowa do góry.

Gość hjhkhhk
bo szukasz kogoś do opieki. szukasz tatusia.

Dzięki za miłe słowo, rzadko tu spotykane :) Ja wiem, że wiosna idzie, ale jestem bardzo zmęczona wszystkim. Nadal sama tkwię w sesji, chciałabym wyjechać na kilka dni, odpocząć, ale nie mam takiej możliwości :(

hjnk, czy ja wiem?.. Dałes/as mi do myślenia.

Gość a kiedys
moze bedziesz miala okazje docenic walory mlodszego faceta.Moj jest 9 lat mlodszy ode mnie i to dopiero jest ciacho!Nie to co stary pierdziel.

Gość Mr.Bad Guy
Hehe, ja od 2-ch tygodni nie jestem już z żoną (13 lat w małżeństwie), a miesiąc temu zmarł mój ojciec. Ale cóż, bez względu na wszystko życie i tak będzie się toczyć dalej, czy z tego skorzystasz, czy nie, to wszystko zależy od Ciebie.

Może jest coś w tym, że szukasz dojrzałego mężczyzny, w którym szukasz ojca. Pytanie jakie miałaś relacje z tatą. Znam kobiety, które mają świetne relacje z ojcem, a wolą facetów starszych od siebie 5 - 7 a nawet 10 lat i są z nimi szczęśliwe. Nie dziwię się, że odkąd spróbowałaś związku z dojrzałym mężczyzną, to nie pociąga Cię życie u boku rozrywkowego równolatka. Na pewno spotkasz odpowiedniego człowieka, bo przecież dojrzałość życiowa nie zawsze idzie w parze z metryką. Ja mam 31 lat, niektórzy koledzy w moim wieku zatrzymali się jakieś 10 lat temu, ale mam też kuzyna 24letniego, który jest bardzo poukładany i rozsądnie myśli. Powodzenia! :)