Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chętkę...

Kiedy gumka może pęknąć?

Polecane posty

Gość mam chętkę...

Jestem dużą dziewczynką - 23 lata, aktualnie przebywam za granicą, mężczyznę (25) zostawiłam w Polsce. Ja dziewica, on prawiczek. Nie jesteśmy pasztetami, po prostu tak nam wyszło, zresztą ja nie o tym. Wracam na święta do domu i oboje mamy na siebie już potworną ochote...wcześniej było już dużo pieszczot, też oralne, nie spaliśmy ze sobą głównie dlatego, że ja się panicznie boję ciąży i nie wyobrażałam sobie bez porządniejszego niż gumka zabezpieczenia. Teraz tym bardziej go nie będzie a chęć jest nieprawdopodobna... Ktoś mi powie jakie jest prawdopodobieństwo że gumka pęknie, zsunie się, etc...?

Gość taka mala sugestia...
To może idż do ginekologa po tabletki anty?Przecież jesteś już dużą dziewczynka

Gość KAPITAN BOMBAAA
Sa takie specjalne szelki, dostepne w kazdym lepszym sexshopie. Po prostu pojdz i kup, zrobisz tym swojemu facetowi wielka przyjemnosc. pozdrawiam i powodzenia

Gość Pinky1706
Nie kupujcie gumek w kiosku albo sklepie typu tesco. Najlepiej kupować w aptece. Polecam durex safe, są pogrubione i naprawdę wytrzymałe. Gumka właściwie nie ma prawa pęknąć a jeśli jednak coś się stanie to są tabletki 72h.

Gość mam chętkę...
tak, pójdę do ginekologa bez wątpienia, jak na dobre wrócę do Polski, w okolicach lipca

Gość widocznie pozwoliłaś na to
gumka pęka wtedy, kiedy źle się ja założy. Jak na czybku nie sostawisz pustego kawałka z wyciśniętym powietrzem, to gwarancja 100% że peknie

Gość ryzyko jest zawsze
Przez siedem lat pekly nam 3 sztuki (raz skocznylo sie postinorem, dwa razy liczeniem dni do okresu bo bylo to juz wtedy gdzie dziecko jak by bylo to dalobysmy rade) Raz gumka byla chyba jakas uszkodzona, dwa razy problem z nawilzaniem i za duze tarcie ;-) Wart sie zaopatrzyc w globulki (oczywisice + gunka).

Gość mam chętkę...
Ponadto pragnę nadmienić, że zabawiam się co noc z podstarzałym kundlem sąsiadów :classic_cool: Ps: nie, nie bawimy się w "aport" :classic_cool:

Gość Ktotofelek
Cześć, Czy ja jestem naprawdę TAKI brzydki? Oceńcie sami, na NASZEJ KLASIE wpiszcie : ANDRZEJ GRODZKI REGAN... Nie mam szczescia do kobiet...