Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika568752452

od stycznia brak okresu a test negatywny

Polecane posty

Gość ika568752452

witajcie, bardzo prosilabym o rade, jakie inne moga byc objawy braku okresu? nigdy nie bralam tabletek bo w mojej rodzinie sa duze problemy z bezplodnoscia, ostatni okres mialam 15 stycznia trwal 5-7 dni, mam cykle 29dniowe, zawsze regularne byly od ok 3 lub wiecej lat. bałam sie ze do zaplodnienia moglo dojsc 30 stycznia, impreza i wiecie jak to jest. W lutym okres nie wystapil, narzeczony radzil mi zrobil test, zrobilam go ok 28 lutego wynik wyrazny niegatywny nie mam objawow ciazy, jedynie przestalo mi sie chciec jesc, czesto mi sie odbija i 1 na dzien czy 2 cofa mi sie jedzenie po obiedzie, ale to bardzo delikatnie i rzadko nie sadze abym miala jakies objawy wyrazne ciazy, test negatywny, tylko czemu moglabym nie miec okresu? ps. nie mialam nerwowego czasu, w prost przeciwnie w czasie gdy mial byc okres bylam na wycieczce, nie mam nerwowego czasu na studia, pelen luz wiec 100 procent to nie nerwy tylko wiec co?

Gość eme1984
powtorz test..a najlepiej beta hcg test z krwi

Gość ika568752452
no czytalam o tym tescie tylko mieszkam w anglii i tutaj nie wiem jak sie to nazywa zalatwia gdzie itd