Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igulka 26.01.1977

Szukam pomysłu

Polecane posty

Gość igulka 26.01.1977

W kwietniu mija 40 lat odkąd mója babcia z dziećmi ( moim ojcem i ciocią) przeprowadzili się do naszego miasta. Postanowiłyśmy z kuzynką urządzić im uroczystą kolację - niespodziankę połączoną ze wspomnieniami. Drogi mojego taty i cioci jakoś rozeszły się niby nie pokłócili się ani nic z tych rzeczy ale nie jest tak jak dawniej. Nie chodzą do siebie tak o po prostu. Spotkają się na ulicy albo u babci i tyle ale bardzo rzadko. I przy okazji tej rocznicy byśmy chciały ich " pogodzić" Chcemy też dać im jakiś prezent rocznicowy I tu właśnie pojawia się problem.Nie mam pojęcia co by było odpowiednie na taką okazję. Jakiś drobiazg ale żeby im przypominał że kiedyś się lubili i było dobrze rodzinnie i miło. Wypadało by też im powiedzieć parę słów żeby zrozumieli, że jest ich tylko dwoje i powinni się zachowywać normalnie. Może ktoś poradzi coś ciekawego?

Gość igulka 26.01.1977
Za szybko tu spadają tematy hihihihi

Gość dfbab
rodzinne zdjecie - ich wspolne - mozna zrobic fotomontaz. zdziwia sie ale mysle, ze da im do myslenia :)

Gość igulka 26.01.1977
No to jest jakiś pomysł. Jedno z czasów co sie sprowadzili i obecne hmm Na fotomontażach się nie znam ale możka kogoś poszukać

Prosty fotomontaż nie jest trudny ;) Jak masz Photoshopa to zajmie Ci to parę dłuższych chwil ( taki dobry, ale prosty). Jak masz ten program, to mogę Ci opisać jak to zrobić.

Gość igulka 26.01.1977
Przeszukałam komputer nie mam takiego programu :)

Wiesz, jesli chcesz, to mozesz podrzucic mi fotki na maila, to sprobuje cos szybko sklecic, mam teraz troche czasu, powiedzmy. I zrobie to za darmo :D

Gość igulka 26.01.1977
Dzięki musiałabym poszukać fotek. Jak znajdę to napiszę. Dziękuję za dobre chęci:)