Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwab_

zycie to nie film z happy endem

Polecane posty

Gość jedwab_

witam 1.5 roku temu marzylam, zeby zmienic prace, wydostac sie ze swojej wioski i rozpoczac tzw. kariere zawodowa. Kiedy mi sie to wreszcie udalo - zmienilam prace i miejsce zamieszkania na duze miasto, to okazalo sie ze w pracy w ogole mi tu nie idzie- nie potrafie podolac obowiazkom mimo staran. Nie mam takich przyjacielskich stosunkow jak w swojej wczesniejszej pracy i w ogole bez sensu jest to wszystko :( tak tylko c\hcialam sie pozalic :(

Gość yolla23
wspolczuje

Gość tesheaa
no coz. Nie zawsze wygrywamy na zmianach.

Gość koza ale kobieta
nie zawsze nam lepiej ,ale zawsze czegoś nowego się uczymy .Teraz już wiesz......

Gość tesheaa
staraj sie znalezc jakies pozytywne aspekty swojej nowej pracy. Pamietaj, ze mimo, ze w obecnej ci nie idzie, to przeciez mozesz znalezc inna. Nie zalamuj sie. Pomysl, co by bylo, gdybys sie nie zdecydowala. Siedzialabys na tylku w swojej wiosce i bys sobie wypominala tylko "co by bylo gdybym sprobowala". A tak przynajmniej wykorzystalas szanse.

Gość tesheaa
happy endy jeszcze w kolorowych pismach - tam zawsze te kobiety maja sielankowo - robia wielkie kariery itd bez problemow :D

Gość koza ale kobieta
trzeba wierzyć w happy end , w końcu wielu się udało

Gość tesheaa
tylko sie nie przyznawaj ze ci zle jakims ciotkom czy wujom oraz zyczliwym kolezankom i sasiadom bo zaraz beda z tego mieli pożywke - ze jestes nieudacznikiem itd.