Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość richwomenqw

Gdańsk -hotel

Polecane posty

Gość richwomenqw

mozecie mi polecic dobry hotel w gdansku ,cchemy wybrac apartament nalepiej zeby bylo jacuzzi w lazience i ogolnie wypas ,mozecie cos polecic

Gość m4
może Posejdon Orbis podobno jest fajny też sama się tam wybieram ;)

Gość free woman
ale nudyy wakacje są od adventures..i wrażen.. woda, piasek, wydmy i namiot..:)

Gość Paula i Adam
Ja byłam jakiś czas temu w małym luksusowym hotelu na głównej ulicy Starówki w Gdańsku, polecam z ręką na sercu nie będziecie żałować ,dostęp do wszystkich atrakcji tego miasta proszę oto link do tego hotelu http://www.hollandhouse.pl/

Gość gość
coś nowego ?

Gość gość
Znam dobry hotel na ul. J. Uphagena 28 w Gdańsku, nosi nazwę „LOGOS”, jest naprawdę bardzo fajny i luksusowy. Zobacz ich ofertę w Internecie www.hotellogos-gdansk.pl może Ci się spodoba, ja tam z rodzinką bardzo często jeżdżę

Gość gość
Też zatrzymuje się w www.hotellogos-gdansk.pl Lubię podróżować, to jeden z hoteli które zrobiły n mnie ogromnie dobre wrażenie. Na pewno mają dobrą restauracje, pokoje również są w porządku bardzo schludne, wygodne łóżka, okna z fajnym widokiem, miła obsługa.

Gość gość
Najlepszy chyba ze wszystkich tu wymienionych to właśnie www.hotellogos-gdansk.pl , czyli ten ostatni:) Byłam, zwiedziłam, przetestowałam i też bardzo mi się podobało. Dobra lokalizacja oraz warunki, odpoczęłam jak nigdy dotąd. Do tego bardzo miła obsługa, takie miejsca lubię najbardziej!

Gość gość
Byłem w tym hotelu hotellogo i potwierdzam jego wyjątkowość. Hotel jest w dobrej lokalizacji i wszędzie jest blisko :). W hotelu można dobrze zjeść i odpocząć po wyczerpującym zwiedzaniu gdańska.

Gość gość
Kiedyś całkiem przez przypadkiem nocowałam w tym hotelu w Gdańsku www.hotellogos-gdansk.pl. Bardzo fajny hotel z atrakcjami o wysokim standardzie. Z tego co wiem to w tym hotelu organizowane są też konferencję i eventy firmowe.

Gość gość
Znam ten hotel bo jest w bardzo dobrej lokalizacji w Gdańsku jeżeli chodzi o dojazd do pkp i starego miasta. Jeżeli mam jechać do Gdańska i tam nocować to wybieram hotel http://hotellogos-gdansk.pl.