Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 244

jak to jest jak ona nie ma orgazmu.......?

Polecane posty

Gość marcin 244

zalozmy, facet i kobieta wchodza w zwiazek... a moze romans ? ida do lozka... facet sie stara, okazuje kobiecie czulosc, ale w czasie seksu nie daje kobiecie orgazmu... i tak pare razy pod rzad... jak wowczas postepujecie? albo jak byscie postapily ??

Gość echo oo
jeśli jest zadowolona to w czym problem?

Gość marcin 244
a jak moze byc zadowolona, jesli nie ma orgazmu?

Gość chi
staralabym sie znalezc sposob, zeby obu stronom bylo dobrze. inna pozycja, dluzsze pieszczoty i takie tam.

Gość nieradzesobie
ja nie pamiętam żebym miała orgazm z moim mężem czasem zdarza sie że jest fajnie, super lecz bez orgazmu ale ogolnie rzadko kiedy jest dobrze

Gość marcin 244
do chi..... ale jak bys to robila? czy po prostu zmienialabys pozycje na takie jakie chcesz? czy tez mowilabys facetowi, ze Ciebie nie zaspokoaja? po prostu ciekawi mnie jak kboieta w takich sytuacjach postepuje? zalozmy, ze jest chemia, idziecie do lozka pare razy, ale nie masz orgazmu...

Gość chi
wiesz marcin, ja nie lubie udawac, dlatego na pewno nie gralabym przed nim, ze jest swietnie. moze nie powiedzialabym mu wprost, ze mnie nie zaspokaja, bo mogloby go to zabolec. zreszta pewnie i tak by zauwazyl sam, ze nie latam pod sufitem, wiec nie byloby takiej potrzeby. probowalabym mu pokazac, co lubie, nakierowac, jak mnie piescic. razem bysmy czegos poszukali, zeby nam obojgu bylo dobrze.

Gość kasiunia98765
w zyciu nie mialam orgazmu [ani nie udawalam], moze to sie zmieni, ale nawet jesli nie - odczuwam tyle przyjemnosci z seksu, ze bez orgazmu moge zyc [i ani razu nie myslalam o zmianie faceta;)]

Gość chi
kurde, zmieniac faceta, bo nie mam orgazmu? dajcie spokoj... to juz nie liczy sie to, co do niego czuje, ze jest nam ze soba dobrze, ze mozemy pogadac na kazdy temat, ze mu moge ciacho na klacie rozmazac, a on sie zasmieje, a nie wkurzy...? to sie liczy. skes jest wazny, ale dlatego, ze dakje poczucie bliskosci i cementuje zwiazek. orgazm to nie oddech, jego brak nie zagraza zyciu.

Gość autorze 1212
czy doszedles do etapu kiedy wiesz w ktorej pozycji partnerka czuje sie najlepiej? czy obserwujesz jej cialo? co robisz kiedy zaczyna wydobywac z siebie rozne odglosy? coniektorzy partnerzy w takich sytuacjach zmniejszaja sile... z obawy ze ja boli, a to nie jest prawda ...:) PS kobieta bez orgazmu nie moze czuc sie wspaniale.. mimo,ze jest jej przyjemnie 🖐️

Gość signal
jestem w podobnej sytuacji, niestety. po stosunku jest mi przykro jak patrze na partnera... on juz prawieze zasypia z usmiechem na ustach, a ja sie zastanawiam co jest ze mna nie tak. :(

Gość kasiunia98765
Pisalam tylko dlatego o zmianie partnera, ze odnioslam wrazenie, ze o to chodzi autorowi. choc, gdyby seks ogolnie mi sie nie podobal, a mialabym doswiadczenie z innym, chyba w koncu jakos by do czegos takiego doszlo [no chyba, ze bylaby to jakas ogromna milosc, nie wiem, nie znam]. Mnie tam brak orgazmu nie przeszkadza, dopoki facet sie stara.

Gość autorze 1212
jakprostsza odpowiedz na tytulowe pytanie brzmi : nie czuje sie spelniona ... czegos mi brakuje ... i troch jest przykro :o

Gość kasiunia98765
no wlasnie nie zawsze!

Gość zboczuszka.
wkladam se piszczalke pod dupe i udaje, ze to moje jeki.

Gość marcin 2444
glupi podszyw

Gość chi
wiekszosc podszywow jest glupia.

Gość marcin 244
no dobra, dzieki za wszelkie odpowiedzi moze jeszcze jakies? ;)

Gość marcin 244

wiele kobiet w ogóle nie dochodzi do szczytowania, poza tym nie jesteśmy mężczyznami i dlatego nie przywiązujemy do tego aż tak wielkiej uwagi

Gość marcin 244
filozof cześć🖐️