Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaizla

zalamana/dzien kobiet

Polecane posty

Gość smutnaizla

czy któraś z was jest załamana dzisiejszym dniem>? Co prawda mój kochany zaprosił mnie na wyjazdw góry i zapłacił za niego,ale sądze ze tylko dlatego ze 2 tygodnie temu zaproponowałam mu żebyśmy pojechali w nasze ulubione miejsce! z jego strony 0 inwencji za caly wyjazd płaciła on, jestesmy 5 lat w związku dostaje na codzien prezenty ale nie takie z jego inicjatywy tylko musze sie upominac wczoraj bylismy na uroczystej kolacji bo mnie zaprosił ale problem jest taki,ze nie dostałam kwiatów dopieró dzis gdy sie upomnialam dostałam marną róże co o tym sadzicie?

Gość idiotka i tyle
dzien kobiet to nie jest zadne swieto, a ty kurwa oczekujesz jakiejs wyprawy w gory czy gwiazdki z nieba :O zenada

Gość lallleczka
to se strzel baranka :)

Gość marna21...1981
ja nie dostałam kwiatów,zyczenia dopiero wtedy,gdy sie o nie upomniałam...Dwa miesiące urodziłam dziecko,za dwa dnnji mam urodzimy.Podejżewam,ze bedzie podobnie jak dziś...zrób,uprasuj,ugotuj,podaj,zanies,kup...ciesz sie tym,co masz.Mi jedyna radość daje dziecko,a w związku jestem 5 lat.Po urodzeniu zaczęły sie problemy...,ale to już inna kwestia...i tez jest mi przykro

Gość idiotka i tyle
i jeszcze na codzien upomina sie o prezenty owszem, jestem zalamana dziesiejszym dniem- bo sniegu duzo napadalo a ja juz mialam nadzieje na wiosne :P

Gość takie mam pytanie...
chyba jesteś niepoważna :D...za chwilę co dla Ciebie musialby zrobić?-chyba z Siebie kretyna :D

Gość a ja____
sloro dostajesz co dzień prezenty to od święta dostałaś kwiatka, więc w czym problem Twój tkwi?

Gość BonnieM
hehe kiedyś byłam na ich koncercie. Wyskakałam się za wszystkie czasy

Na co dzień Ci to okazuje i dziś okazał. Pal licho kwiaty, ważne, że pamiętał w ogóle, że mamy Dzień Kobiet. Niektórzy nie umieją złożyć życzeń i podejrzewam, że w ogóle nie zapomnieli o dzisiejszym święcie, tylko mają nas w głębokim poważaniu...

Gość chi
daje ci duzo a ty ciagle niezadowolona. wyjazd w gory- zle, bo nie z jego inicjatywy. zaplacil za to, a ty marudzisz, ze to nie to. jakby nie zaprosil to bys marudzila, ze nic nie robi. zaprosil cie na kolacje, ale kwiatka to dopiero dzis. i foch. nazarlas sie za jego kase i jeszcze ci malo. na miejscu tego faceta kopnelabym cie w dupe. i znalazla sobie kobiete, ktoras potrafui docenic to, co facet dla niej rtobi. bo tobie , z tego co widze, zawsze bedzie zle.

Gość ona szalon a
dzien kobiet to komunistyczne świeto (tak dla przypomnienia)

Gość takie mam pytanie...
autorka jest tak rozpuszczona że wydaje jej się iż należą się jej coraz to większe względy-a nie sposob za nimi nadążyć bo i tak będzie niezadowolona :D

Gość smutnaizla
no rozchodzi się o to,że od roku nie dostalam ani jednego kwiatka no i dopiero dzis dostalam jedną marną róże marzyłam o tym by obudzić się dzis rano a on przy łóżku na kolanach z bukietem kwiatów i z wierszem napisanym dla mnie a tu takie rozczarowanie

Gość smutnaizla
czy kwiaty to tak wiele?

Gość ja tego nie łapię ale każdy
"marzyłam o tym by obudzić się dzis rano a on przy łóżku na kolanach z bukietem kwiatów i z wierszem napisanym dla mnie" :D :D :D Gdyby głupota mogła latać, fruwałabyś jak gołąbka, moja droga :)

Gość a Twój facet
pewnie marzy bys obudziła go seksem oralnym. zrobiłaś tak kiedyś?

Miejmy bardziej rzeczywiste oczekiwania. Oryginalne marzenia są zazwyczaj nie są do spełnienia. Facet nie będzie klęczał z bukietem i wierszem w zębach. Ale na pewno powinien złożyć życzenia, jeśli Cię szanuje. Ty miałaś życzenia, więc nie masz co narzekać...

Gość smutnaizla
ja dla niego pisze wiersze a on dla mnie nie moze klęczec?ja uwazam ze jest to bardzo realne ale on na to nie wpadł i teraz obrażony ze nie docenilam jego wyjazdu ja zawsze wszystko organizuje a on tylko placi

Gość a Twój facet
autorko, a co TY robisz dla niego?spełniasz jego marzenia?myslisz, ze on naprawdę marzy o wierszach? :D :D :D

Gość O ja Cię kręce D
Jesteś żałosna i współczuję Twojemu facetowi... Za mało inwencji?! Jesteś śmieszna i nie zasługujesz na Niego, zapytaj się najpierw co TY zrobiłaś w całym życiu DLA NIEGO... Zresztą co tu dużo gadać moje drogie Panie, wszystkie przesadzacie z tym śmiesznym "świętem". Jestem facetem który stara się na co dzień robić wszystko dla swojej Kobiety, ale z przekory nie w to święto. Dlaczego? Bo jest sztuczne jak te wszystkie "Walentynki" ;) A przez takie Kobiety jak Ty wielu facetów przestaje w ogóle się starać. Why? Same sobie zadajcie pytanie "Po co się starać skoro ktoś i tak tego nie docenia?" :) Jeśli trochę przesadziłem to przepraszam, ale dobijają mnie takie "Panie" :|

Gość idiotka i tyle
zamiast pisac mu wiersze to mu lepiej na dzien dobry obciagnij z polykiem 🖐️ ty lubisz wiersze i oczekujesz ze on tak samo bedzie sral z radosci na ich widok, btw- niezle sobie organizujesz zycie za jego forse

Gość chi
O ja Cię kręce D przesadzasz. ja wcale nie pzresadzam z tym swietem, bo dla mnie to nie jeste zadne swieto. wole, jak mi mezczyzna okazuje cos na co dzien, a nie dlatego, ze wypada autorka jest zalosna i tyle. facet nie bedzie przed toba kleczal, bo nie jestes jakas krolowa?. kedy ty cos zrobilas dla niego? on ma pewnie w du.pie twoje wiersze, jesli sie zachwyca to dlatego, ze nie chce sprawic cui przykrosci. wspolczuje twojemu mezczyznie takiej glupiej i pustej kobiety.

Gość smutnaizla
Uwazam,że robię dla niego dużo-wzbogacam jego życie duchowo.To zawsze ja wszystko planuje a jego inwencja polega wyłącznie na płaceniu rachunków a teraz jest wielce obrażony ale z siebie nic nie daje przepłakałam dziś 3 godziny:( szkoda ze nikt mnie nie rozumie:(

Gość chi
i jeszcze jedno "on tylko placi" no to raz zaplac za niego. zobaczymy,czy wtedy to tez bedzie 'tylko'. choc wtedy pewnbie przyleziesz na to forum i bedziesz wrzeszczec, ze "cham! tylko wymyslil, a placic mam ja"

Gość ten topic wymiata
czy Ty naprawdę myślisz, że on chce Twoich zakichanych wierszydeł? :D To facet, idiotko.Ty mu czytasz te wypociny, a jemu stoi (bo to ranek) i myśli, jakby chciał mieć normalną kobietę, która mu okaże miłość w sposób bardziej normalny i... ekhm... fizyczny :P

Gość chi
ten topik to prowo, jak sadze, ale i tak mi podniuosl cisnienie. bo najgorsze jest to, ze takie ku.r.wy puste rzeczywiscie chodza po tym swiecie

Gość Nika 33
niektorzy to jednak maja problemy. Szczerze zazdroszcze takich zmartwien i tego ,,tylko'', ktore daje ci twoj facet ;]

Gość aflwfgw
"marzyłam o tym by obudzić się dzis rano a on przy łóżku na kolanach z bukietem kwiatów i z wierszem napisanym dla mnie" Ja pierdole, ale z ciebie zajebisty numer :D:D:D sikam ze śmiechu! Biedny facet, że też taka głupia mu się trafiła.. Wzbogaca życie duchowo, doooobre :D Ty wymyślasz, a on tylko płaci - wiesz, ja wolałabym 100zł niż 100 pseudo-wierszy nabazgrolonych przez jakąś psychiczną babę, która tylko oczekuje, a nic z siebie nie daje :D