Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły89

problem z penisem

Polecane posty

Gość zły89

Witam Mam 19 lat i mam od jakiegos czasu problem z penisem, moj problem polega na tym ze moj penis nie staje do końca od jakiegos czasu i tródniej go podniecić. Jestem tym zmartwiony bo boje sie ze go przepracowałem lecz nie było by tak źle gdyby nie to moze być towina czegos innego ponieważ mam tez problem z alkoholem i pale marihuane prawie codziennie oprócz tego pale papierosy od6 lat i biore tez twarde narkotyki sporadycznie.Ucze sie tez duzo wiec pije również bardzo duzo red buli i tego rodzaju napoi.Prosze o pomoc coprawda pierwszy raz kozystam z forum tego rodzaju a boje sie powiedziec rodzicą.

Gość ela90
JA SIE NAPRAWDE DZIWIE ZE Y SIE DZIWISZ ZE MASZ TAKIE PROBLEMY JAK BIERZESZ PROCHY ITEDE. CIESZ SIE ZE TYLKOI TWOJ FIUTEK UCIERPIAŁ BAŁWANIE! DOBRZE CI TAK! ODSTAW TE PROCHY A PO PEWNYM CZASIE NA PEWNO ZAUWAŻYSZ POPRAWE! i NIE WAL TAK DUŻO KONI BO JAK GO ŚCISKASZ TO POTEM CIĘŻEJ JEST SIE ZADOWOLIĆ Z DZIEWCZYNA BO JEJ POHWA JES SZERSZA!

Gość chi
powiedziec rodzicĄ? no to chyba jednak nie duzo sie uczysz;) masz 19 lat, nie musisz nic im mowic, jestes pelnoletni. po prostu idz z tym do lekarza.

Gość chi
*nieduzo

Gość zły89
przepraszam za błedy, miało byc trudniej i korzystam chyba z nerwów popełniłem błedy

Gość chi
nic nie mow rodzicom i idz do lekarza. i odstaw te prochy.

Gość pffffffffffffffffffffffffff
0/10