Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrrraa

miałyście tak kiedyś po seksie facet znika

Polecane posty

andre, to nie była Ciebie warta:) fajnie, że nie stosujesz podwójnych standardów:)

Gość chi
cyniczna wiem o co ci chodzilo i wlasnie ze niech nie pier.doli. co to kurfa znaczy "nie doroslas do tego, ze do niczego innego nie sa potrzebni"? jeb.nieta jakas

Gość idę spać ale
też tak miałam jeden seks i facet się więcej nie odezwał bylam wtedy dziewicą, to było 5 lat temu i od tej pory nie uprawiam seksu nie wiem czy w ogóle to się kiedyś zmieni nienawidzę mężczyzn :)

Zgadzam się z chi:) a co do tytułowego problemu to ja nigdy takiego nie miałam:D prawiczek ja wiem już wszystko o Twoich preferencjach;p tak się dopytuję bo jestem czepialska;)

Gość andre026
nie no dziewczyna byla spoko i nawet nigdy sie nie klucilismy tylko o wszystkim zesmy rozmawiali bez klotni i sporow. wyszlo tak jak wyszlo i nie da sie tego wrocic. :( najgorsze jest zycie samemu bo jednak nawet wyjsc gdzes czy pogadac nie ma z kim, jakby tak troche zmiejszyc popedy seksualne kobiet i facetow to zycie bylo by lepsze i nie bylo by tylu rozczarowan i placzu :)

andre, miałam na myśli to, że nie była w stanie zrozumieć, że nie możesz być na każde zawołanie..bo nie o to chodzi w związku chyba:)

Gość andre026
wiesz chcialem teraz z nia isc na wesele do brata ale mowi ze ma szkole oi roboty no to raczej nie pojdzie ale jakos to rozumiem a ona nie potrafila

Gość Roxyyyyy
a ja mysle, ze tylko tak powiedziala, ze jest zajeta... czuje, ze zle odebrales to.., ze Ty niby rozumiesz to a ona nie rozumiala Ciebie w tych kwestiach.. ona na pewno by miala czas.. ale zranileś ją.. widocznie nie podwiecales zbytnio uwagi...i ona daje Ci w tym momencie, mowiac, ze nie ma czasu zeby isc z Toba na wesele, do zrozumienia, ze zwyczajnie spieprzyles to.. moze potrzebowala Cie wtedy, kiedy akurat Cie nie bylo i korzystales z wolnosci? ja uwazam, ze o takich rzeczach trzeba rozmawiac, ale niektorzy faceci nie rozumieja, ze nawet jak sie chce np wyjsc gdzies z kumplami.. to ich dziewcyzna moze ich wlasnie wtedy potrzebowac... trzeba napisac smsa..zadzonic choc na chwile.. zeby czula, ze sie jednak mysli o niej... pamietaj: ona po prostu daje Ci sygnal, ze sie na Tobie zawiodla... wogole sie jej nie dziwie..przemysl to

Roxyyy, z całym szacunkiem, ale p.ierdolisz, nie doczytałaś chyba co andre pisał wcześniej:/ albo jesteś j opętana:D

Gość upuppuppppppuppppppppppppppppp