Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalllaaaniia

Drań , nic wiecej,załamana jestem

Polecane posty

Gość kalllaaaniia

skurw*** moj ex pisal wczoraj do mnie błagajac o spotkanie ja mu odfpisalam,ze z meskimi dzi**ami sie nie spotyklam ,a tu nagle telefon od jego "nowej" laski,po co ja mu pisze smsy ,a ja,ze to on chcial spotkania,a to suczysko,ze od tygodnia u niego nocuje :/ scieło mnie z nog, zaklamany sk**wiel pisal i nekal o spotkanie,a tu takie cos :/,mam chlopaka ktory mnie szanuje i jest w porzadku,ale ten cham mi namieszal ostatnio w glowie, do tego stopnia,ze wahalam sie czy czasem sie z nim nie spotkam,a mojego nie zostawie, dzieki Bogu nie uleglam bo teraz chyba musialambym sie zabic z wyrzutow sumienia, zakłamany szmaciarz pewnie zdradzal bym nie na kazdym kroku

Gość mozart
masz na imię Kasia

Gość spotkaj sie
zrob mu dobrz i po sprawie. o to mu chodzi.

Gość ewwka
dziewczyno daj sobie spokój z tym draniem oszustem on będzie cię okłamywał całe życie jak masz dobrego chłopaka to go się trzymaj. wiem to ze swojego doświadczenia zawsze odrzucałam tych fajnych facetów no i dostałam za męża drania oszusta zdrajcę.

Gość kalllaaaniia
żebyś wiedziała kochana, dziekuje Vogu,ze nie zglupialam i nie zgodzilam sie na spotkanie,ale z niego oszust, do tej proy nie moge uwierzyc,ze przez kilka lat bylam z takim smieciem

Gość Roxyyyyy
cos mi tu nie pasuje..jak to z nim bylas? przeciez pisalas ze masz chopaka???? ojj znowu ktos se jajca robi... nieladnie gnoje!

Gość ewwka
ty możesz jeszcze kierować swoim życiem jak chcesz i życzę ci dobrze ja już nie mogę nic zmienić bynajmniej nie teraz ...

Gość kalllaaaniia
byłam z nim kiedys przez 2 lata i nasze drogi sie rozeszły od 3 miesiecy nie bylismy razem,a teraz nagle on zaczął mi wypisywac jak to mnie nie kocha i ,zebysmy sie spotkali, całe szczescie nie uległam draniowi ewwka - życzę Ci kochana powodzenia 🌼