Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby w koncu sie udalo

czy ciaża

Polecane posty

Gość oby w koncu sie udalo

witam dziewczyny!!ma do Was takie pytanko czy spotkałyście sie z czyms takim ze test wykazuje brak ciaży a ona jest?my staramy sie o dziecko,wczesnie mialam nieregularne cykle wiec bylo trudno, ale po uregulowaniu wszytsko bylo ok, wiedzilam kiedy mam dni plodne i itp,okres dostawalam co 33 dni, ostani mialam 28 stycznia, do dnia dziejszego nie mam, robilam testy negatywne, moze mój bład bo zrobilam popoludniu;/czuje kłucie w jajnikach, bardziej w lewym, caly czas przelwa mi sie wbrzuchu i mma zaparcia i gazy na przemian z biegunka, mam tak jakby zaczerwieniona troche sine wejscie do pochwy, piersi mnie nie bola sa moze bardziej pełne, czasami zaczna troche swedziec lub troche piec....nie wiem co myslec co robic czy isc do lekarza?kochalam sie w dni płodne i to oczywiscie bez zabezpieczenia.....prosze o odp i rade co o tym myslicie czy moge byc w ciazy?

Gość marina901
Witam cie ja jestem w podobnej sytuacji okresu ie mam 3 tydxien juz zrobiłam test i wyszedł negatywny,tez nie wiem co sie dzieje przez ostatnie trzy miesiace miałam regolranie okres a eraz nie ma...