Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepotrafiąca zauważyć...

Jak zdobyć pewność, nie pytając wprost?? Pomóżcie!!

Polecane posty

Sytuacja jest skomplikowana i trudna. Nie daje mi spokoju jedna sprawa. Jak dowiedzieć się, co czuje do mnie pewien mężczyzna. Wiem, że zaraz pewno zostanę tu umoralniana, ale nie o to proszę. Ja jestem mężatką, on jest żonaty, mimo to on mnie fascynuje. Mam wrażenie, że ja jego też, ale czasami zadaję sobie pytanie, czy czasem nie jest to moje złudzenie, zła interpretacja zachowania?? Jak się upewnić. Dodam, że nie mogę zapytać wprost. Tak, czy tak będę go regularnie widywać i sytuacja, w której np. ja zapytam wprost i okaże się, że to pomyłka, nie może wchodzić w rachubę.

podnoszę

napiszcie coś........

Gość Z Tarota mi wyszlo ze
ciekawisz go i podobasz mu sie, ale w zaden sposob nie wiaze z Toba przyszlosci i mysli o rodzinie, wiec nie pojdzie na uklad

Wczoraj wyszło dziwnie. Napisałam do NIego z pytaniem, czy przygotował pewną rzecz. On na to, że niestety nie, ale że obiecuje, że ... i tu opisał jak wszytsko przygotuje... Jakoś się wkurzyłam, bo ostatnio trochę obietnic się nasłuchałam i napisałam, żeby nie obiecywał, bo nie lubię niespełnianych obietnic. Nie sądziłam nawet, że tak zareaguje. Natychmiast zadzwonił, pytał, czy jestem na niego zła itd. Nie sądziłam, że to wywoła taką reakcję. Miotam się poprostu, porażka.

Jak się upewnić. Dodam, że nie mogę zapytać wprost. pozostaje ci wrózka Leokadia :D a tak na serio to przeciez wiesz dobrze o tym a mimo tego zadajesz pytanie ze nie dowiesz sie w zaden inny sposób dopoki z nim nie porozmawiasz na ten temat ? wiec bez sensu pytanie ?

Na pewno jest Toba zafascynowany, na pewno szaleje na Twoim punkcie...ale... nie myl pożądania z miłością. Po co Ci deklaracja uczuć? chcesz się z nim związać na stałe? męzczyźni w łóżku kobiety oczekują spełnienia, a kobieta zawsze szuka uczuć tam gdzie nie powinna:/

NIe da się rozszyfrować w żaden inny sposób?? Przecież kontakt werbalny to podobno tylko 7 % przekazu...

Do Doprawdy, nie oczekuję deklaracji uczuć. Chcę potwierdzenia tego, o czym Ty mówisz, że ma miejsce w 100%. Skąd o tym wiedzieć, że szaleje??

Gość zmanierrowana
zludzenie :)

Złudzenie??

Gość zmanierrowana
autorko to, co opisujesz pokazuje ze to ty sie starasz piszac do zonatego faceta w dzien kobiet i niedziele i strojac fochy gdzie tu element tego, ze jemu zalezy? oddzwonil, bo olal prace, ktora mial dla ciebie wykonac i sie przestraszyl po prostu

Gość zmanierrowana
zawsze szczery wyjasnij jej jeszcze slowo desperacja :)

Gość zmanierrowana
zawsze szczery i jeszcze to: "Wczoraj wyszło dziwnie" tlumaczenie: wczoraj wyszlo tak, ze mu sie narzucalam pees- jak dobrze, ze mi tak nie 'wychodzi' :)

zawsze szczery i jeszcze to: "Wczoraj wyszło dziwnie" tlumaczenie: wczoraj wyszlo tak, ze mu sie narzucalam pees- jak dobrze, ze mi tak nie 'wychodzi' wiesz dlaczego? - bo "los" jest dla ciebie laskawszy albo "zycia" nie znasz :-)

Gość zmanierrowana
to drugie :)

Czy jeśli facet czeka na mnie po pracy każdego wieczora, czy jeśli zaprasza mnie na kawę, to też ja mu się narzucam??

Sam fakt, że fascynuje Cię żonaty facet, a jestes w związku, nie wiem czy udanym, czy nie, ale on ma zone , a takiezachowanie jest godne kotleta schabowego, żeby nie napisać mięsa z którego sie go robi. Po co zabierasz faceta innej kobiecie? Gdyby tak kazdy miał robic to na świecie byłby niezły bałagan w małżeństwach. Chce ci sie po prostu odmianki, to jest zwykłewg.mnie ...tak nazwe to ..świństwo. Sama pomyśl.

Moge się założyc, że twój mąz jest spoko facetem, no a ty bezmyślnie sie chcesz bawic w podchody. Pomysl o tamtej kobiecie i o twoim mężu.

Nastepna \"madra inaczej\", a wez ty sie kobieto zajmij swoim mezem, a nie za zonatym sie uganiasz... zalosne:O

Aha i jak sie ma udane małżenstwo to sie go nie okrasza dodatkowymi skwarkami z innego mięcha.

Czy jeśli facet czeka na mnie po pracy każdego wieczora, czy jeśli zaprasza mnie na kawę, to też ja mu się narzucam?? moim zdaniem powinnas poszukac tematu \"jest zonaty ale chce zeby byl moj\" - bez problemu znajdzesz wspolny jezyk z autorka, moze sprzedacie sobie pare ciekawych pomyslow i zludzen :-)

Galantynka, czy kobieta jest w stanie "zabrać" faceta innej kobiecie?? Myślę, że nie. To, że on mnie fascynuje to fakt, ale z sama nie zaproponowałabym mu niczego. To nie ja go odprowadzam, nigdy nie wysunęłam wobec niego żadnego zaproszenia... To on robi...

Gość a mi się wydaje że
człowiek widzi to, co chce widzieć - i tak jest z Tobą autorko. Facet Ci się podoba, więc oczekujesz z jego strony tego samego. A tymczasem to może być zwykła uprzejmość, ewentualnie koleżeńska sympatia. Zamiast się zastanawiać co myśli obcy facet może byś tak się zajęła swoim MĘŻEM, co? :O:O

A czy nie mozesz mu powiedziec wprost, że nie chcesz żadnych flircików, bo np. nie chcesz rujnować dwu małżeństw? Nie przyszło ci to do głowy?

Zapraszałam go z żoną do nas. Twierdził, że to świetny pomysł, ale koniec końców tego nie chciał.