Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapisana kartka w zeszycie

Miałam chłopaka i teraz się przyjaźnimy, ale...

Polecane posty

Gość zapisana kartka w zeszycie

Mam 31 lat, on 29 i byliśmy przez 7 miesięcy w bardzo miłym związku,ale nie wyszło nam. Wróciłam do faceta, z którym byłam przed nim a z nim miałam się nadal przyjaźnić. I na początku było wszystko normalnie, rozmawialam z nim o takich sprawach ogólnych ale zauważyłam że on zaczyna dużo mówić o kobietach w takim sensie,że strasznie go kokietują, wręcz zaciągają do łóżka a on musi się im opierać. Znam go trochę i on nie ma szczególnego powodzenia u kobiet. Boję się, że on tak mówi aby wzbudzić zazdrość we mnie, że kłamie mówiąc że nie ma mi za złe tego, że wróciłam do byłego. Chyba go boli i nie wiem czy lepiej zerwać z nim znajomosć, albo przynajmniej odsunąć go na razie czy udawać że tego nie widzę. On jest smutny ciągle i tak sztucznie mówi jak to teraz imprezuje, jak fajnie się bawi z dziewczynami. Doradźcie co robić? Czy ignorować takie zachowanie i przyjaźnić się dalej czy na jakiś czas odsunąć się od niego?!

Gość alexBr
nie baw sie w taki uklad...pozdrawiam

Gość sprawdzić swój pesel
czy aby na pewno masz 31 lat, wygląda to na 13.

Gość on jest smutny
a ty go pocieszaj jeszcze! Ani się obejrzysz jak wskoczysz mu do łóżka w ramach pocieszenia! Bidulka!!!!

Chyba go boli i nie wiem czy lepiej zerwać z nim znajomosć, albo przynajmniej odsunąć go na razie czy udawać że tego nie widzę ech te piekne przyjaznie damsko meskie ledwo co po rozstaniu :P...... Autorko dziwie ci sie ze w ogole wziełas sie za taka zabawe w pseudo przyjazn z byłym facetem ....