Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamGóryJa

Wczoraj puściłam ojcu film Zielona Mila i wiecie co?

Polecane posty

Gość KochamGóryJa

Wczoraj puścilam ojcu na kompie film Zielona Mila. Nie miał okazji go widzieć, wiec stwierdziłam, że pokarze mu ten film. No i ojciec moj oglada ten film na kompie a ja bylam w tym samym pokoju co on i nagle patrze a on szlocha!Poryczał się na scenie jak zabili mysz! I potem juz co chwila płakał!!! A ja głupia sie śmiałam ze on płacze, bo kuzwa taki chlop stary a płacze hahah To ja nawet na takich scenach jak on nie płakalam, a jestem wrazliwa. W szoku jestem, ze tak go ten film poruszyl. No i glupio mi bylo sie smiac jak on płakał jak bóbr (oczywiscie sie zasłaniał ręką przede mną, żebym nie wiodziala haha), no i wyszłam z pokoju bo nie mogłam ze śmiechu. Zawszze mi sie chce smiac jak ktos płacze tak

Gość głupia i infantylna

Gość chcialam w sumie cos napisac
ale nie chce mi sie. Nie warto 🖐️

Gość nie rozumiem co jest fajnego
w tej zielonej mili. z 2 razy oglądałem i nie rozumiem kultu wokół tego filmu :O

Gość prowokacja na sto
piszesz o tej zielonej mili od tygodnia caly czas.

Gość KochamGóryJa
NIe, nie prowokacja.

Gość cenzurka..............
na pewno ma to zwiazek z jakas praca domowa;p nie chce sie dziewczynie myslec to zaklada tematy na forum, a my wypowiadajac sie podsuwamy jej pomysly;p recenzyjka?;p

Gość fvgwgfera
ale debilka z ciebie. masz 13 lat? :o

Gość KochamGóryJa
20 lat, nie to nie jest zadna praca domowa. Po prostu ostatnio leciał ten film w TV ogladnelam, no i potem z neta sciagnelam co w tym dziwnego?

Gość fvgwgfera
tak dziwne jest że 20laenia dziewczyna pisze "oglądnełam" poprawnie jest obejrzałam film........................................ I to rzecz która potwierdza że masz ok IQ najwyżej 90

Gość KochamGóryJa
Sorry za pisownie. NIe jestem dobra z polskiego

Gość joozio
faceci w innych miejscach pokazuja uczucia niz kobiety. faceci najbardziej sie wzruszaja gdy widza bezradnosc, beznadziejnosc sytuacji, gdy widza przegrana..itp kobiety - gdy ten pocalowal ta i jest to takie piekne

Gość joozio
a film jest bardzo dobry, tylko nie dla dzieci

Gość a ja zawsze ogladam razem
z tata filmy (bo mamy podobny gust) i zawsze placzemy w tych samych momentach ;) I nikt przed nikim nie musi ukrywac lez, bo nikt sie nie boi wysmiania :O

Gość gthyju6
to byla smutna scena ale na szczescie ze ja ozywil ten wiezien :) a ty jestes bez uczuc wyzszych, powinnas sie leczyc psychopatko bo kiedys kogos zabijesz

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
czy ty glupia jestes?masz 12 lat?to na prawde wzruszajacy film masz swietnego tate ktory jest wrazliwym czulym czlowiekiem a nie pustakiem jak ty...przeczytaj 2 raz swoja wypowiedz pustaku! KochamGóryJa Wczoraj puścilam ojcu na kompie film Zielona Mila. Nie miał okazji go widzieć, wiec stwierdziłam, że pokarze mu ten film. No i ojciec moj oglada ten film na kompie a ja bylam w tym samym pokoju co on i nagle patrze a on szlocha!Poryczał się na scenie jak zabili mysz! I potem juz co chwila płakał!!! A ja głupia sie śmiałam ze on płacze, bo kuzwa taki chlop stary a płacze hahah To ja nawet na takich scenach jak on nie płakalam, a jestem wrazliwa. W szoku jestem, ze tak go ten film poruszyl. No i glupio mi bylo sie smiac jak on płakał jak bóbr (oczywiscie sie zasłaniał ręką przede mną, żebym nie wiodziala haha), no i wyszłam z pokoju bo nie mogłam ze śmiechu. Zawszze mi sie chce smiac jak ktos płacze tak

Gość ja to bym zjadła kebaba
No zajebiście wrażliwa jesteś skoro bawił Cię płaczący ojciec....

Gość yyyyar
A o czym jest ten film? Mam dvd, ale nigdy nie obejrzalam jeszcze bo uznalam, ze moze nie warto. Napisz.

Gość oglądnęłam jest POPRAWNE
Witam serdecznie, moje pytanie dotyczy poprawności używania słowa oglądnąć. Uważam je za całkowicie niepoprawne. Czy jest to regionalizm? Pozdrawiam. Tak, oglądnąć to regionalizm małopolski. Ale REGIONALIZMY NIE SĄ NIEPOPRAWNE. Tych mniej znanych należy unikać w komunikacji ponadregionalnej ze względu na groźbę nieporozumienia. Bardziej znane – takie jak oglądnąć – mogą być używane wszędzie bez ograniczeń. — Mirosław Bańko, PWN http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=7905

Gość masz EQ na poziomie owsika

nooo pewnie pogrzeby tez ja bawia...

Gość Poradnia językowa PWN
Słownik ortograficzny PWN: o•gląd•nąć -nę, -ną; -nij•cie; -nął, -nęła, -nęli; -nąwszy; -nięty http://so.pwn.pl/lista.php?co=ogl%B1dn%B1%E6 Już dosyć tych ćwierćinteligentów uważających, że jesli oni nie znają jakiegoś słowa to znaczy, że jest ono niepoprawne.

Gość xzcxc
to ten film o więźniach? Nie dziwię sie, że twój ojciec sie poryczał. Raczej dziwię sie tobie, ze po pierwesze cie to nie rusza, a po drugie - nie umiesz uszanować, ze twój ojciec przeżywa jakies emocje. Jakby mój ojciec siepopłakał przy filmie, to bym wyszła, zeby sobie mógł bez krępacji płakać, a po drugie - byłoby mi go trochę szkoda, a nie ze jeszcze bym siez niego nabijała. Albo to jest podpucvha, albo z ciebie wyjątkowa idiotka

przecież napisała , że wyszła , żeby mógł w spokoju poszlochać :) jakieś przewrażliwione jesteście

Gość xzcxc
No ale co w tym śmiesznego, że ktos siewzruszył , oglądając film?

Gość niby co my mamy
z niczego nie jesteś dobra... nie tylko z ortografią na bakier... z empatią... uczuciami do ojca też nędznie... ale na szczęście to nie mój problem...

Gość nie o to chodzi ze powinna
plakac razem z nim, czy co tam, i jakaś przewrażliwiona się nie czuje za to autorka tematu sprawia wrażenie osoby ciężko upośledzonej, o czym swiadcza takie cytaty jak: 'Poryczał się na scenie jak zabili mysz! I potem juz co chwila płakał!!! A ja głupia sie śmiałam ze on płacze, bo kuzwa taki chlop stary a płacze hahah' 'W szoku jestem, ze tak go ten film poruszyl. ' Zwłaszcza pierwszy, z tym ogromem wykrzykników, i jakiegoś takiego głupiego rozemocjonowania :O Autorka jest po prostu głupawą, wiejską dziewuchą, i to nie dlatego, że się sama na filmie nie wzruszyła, ale że ją dziwi, że ktoś mógł się wzruszyć - i wytyka placami, śmieje się jak głupi do sera... żenada.

cukierasekk przecież napisała , że wyszła , żeby mógł w spokoju poszlochać jakieś przewrażliwione jesteście. ty chyba ludzkich odruchow nie masz skoro dla ciebie to NIC TAKIEGO...szkoda mi takich jak ty i jak ta autorka pozal sie Boze tematu...