Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka267

ACTIVA 500 POŻYCZKI OD RĘKI

Polecane posty

Gość eust
To jest zwykły przekręt. Zgłos na policję jako domniemanie o popełnionym przestępstwie. Może w końcu ktoś tym się zajmie. Próbują też zajmować sprzęty. Firma jako firma nie może zajmować sprzętu. To może komornik po wyroku sądowym. Każde straszenie zgłaszac na policję.

Gość Mariuszdfd
Jeden wielki wał, jak byś poszła spłacić to do spłaty 2500 plus oczywiście odsetki. Pytanie, czy to był pomysł firmy, czy pracownik chciał Cię skubnąć na 2000zł plus odsetki. Nie mniej postąpiłaś słusznie. Nie ukrywam, że tez korzystałem z chwilówek. (www.grandcapital.pl), jednak u mnie nie było problemów, wzięte, spłacone i do widzenia. I nikt nie wciskał mi kitu, że mam podpisać 3000 jak biorę 800

Gość SantosQ
Jak najdalej od firm, które dają 500 a na umowie 2500.... no chyba, że chcesz mieć problemy. Nawet chwilówka musi mieć jasna umowę, aby nie było problemów

Gość Jasminn
Typowi naciagacze...a swoją drogą psują i to bardzo tym rynek. Dlatego nawet przed wzięciem chwilówki też warto sprawdzić co dana firma soba reprezentuje. Dla porównania na drugim biegunie, jako najbardziej pozytywny przykład uważam, że można przedstawić www.grandcapital.pl.

Polecam pożyczkę pozabankową w Profi Credit bez sprawdzania historii kredytowej w BIK. Dla osób fizycznych maksymalna kwota pożyczki udzielana jest w kwocie do 10 000 pln, a dla osób prowadzącym własną działalność gospodarczą nawet do 50 000 pln na okres od 6 do 48 miesięcy. Pożyczka jest udzielana osobom posiadającym stały dochód z tytułu zatrudnienia, emerytury lub renty - minimalny wymagany dochód wynosi 800 zł. Wiek Pożyczkobiorcy - od 18 do 75 lat. Na tej stronie można wypełnić wniosek online, aby ubiegać się o przyznanie pożyczki w Profi Credit (po czym oddzwoni do Państwa konsultant): https://lp.proficredit.pl/?v=cGFyYV9iZXpfdGVs&prt=MTAwMDgy Pozdrawiam serdecznie.

Gość EuP
A ja czekam kiedy będzie afera jak w ALPEN GOLD

Gość Eust
Powtarzam!

Gość EuPi
Zgłaszać na policję ,,doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa'

Gość lalaaaaa
Pożyczki dla każdego bez dochodu, bez BIK !!! Szybkie chwilówki nawet dla osób bez dochodu oraz bez sprawdzania w BIK do kwoty 400 zł. Osoby posiadające dochód mogą ubiegać się o większe kwoty. Pożyczkę może uzyskać każdy w wieku 21 - 70 lat, posiadający dowód osobisty, telefon komórkowy oraz swój rachunek bankowy. Wystarczy tylko wejść na stronę internetową http://www.pozyczka24.info.pl i złożyć wniosek o taki kredyt, a potem już tylko czekać na pieniądze. Wniosek najlepiej złożyć w Ekspres Kasa bo tutaj nie wymagany jest dochód. Kredyt gotówkowy dla bezrobotnych Ekspres Kasa pożyczka już od 100 zł na 15 dni nawet 2000 zł na 60 dni dla stałych Klientów decyzja o przyznaniu pożyczki w 15 minut pieniądze nawet w godzinę na koncie http://www.pozyczka24.info.pl

Gość EuPi
Do tolek09.Albo jesteś taki oszołom, albo podstawiony.

Gość Mateusz919191
Odradzam pożyczki w Kredyt OK (Activa 500 czy też Capital Service) 500 zł bierzesz 3000 do spłaty. Odradzam również Kredyty Chwilówki taka sama sytuacja. Lepiej wziąć w Everest Finanse szybko prosto i tanio! www.bocian-pozyczki.pl

Gość 123eeeb
Nie musicie brać pożyczek w domu, możecie wziąść chwilówkę przez internet, bez papierków i czasem bez oprocentowania. Albo większą kwotę do 20 000 z oprocentowaniem zbliżonym do banku, przy elastycznym potraktowaniu. Może coś tu znajdziecie: www.kredyty24h-online.org/szybkie.pozyczki.chwilowki.html

Gość gość
to oszusci ja splacilam 2200 mialo byc ok 1800 od kwoty 500 zł a teraz jeszczemowia ze cos zostalo przepisane i chca jeszcze grubo ponad 1000 zł jestem bezradna nie wiem co robic strasza policja

Gość userrr43
na Via sms można szybko i sprawnie dostać pożyczkę do 500zł, już dwa razy korzystałem także moge polecić https://www.viasms.pl/

Gość gość
Moim zdaniem niemal nic, co wyrabia ta firma nie ma nic wspólnego z prawem, wyłudzanie, nękanie, zastrzaszanie, totalny brak szacunku dla jklienta, niszczenie mienia itp.

Gość beta999
nie bierzcie w Activa 500 pozyczek , Profi Credit też nie - wszystkie te firmy nie wiem na jakiej zasadzie działają, bo to rozbój w biały dzień, w Activa jak się spóźnisz z ratą obklejają drzwi , klatkę schodową, skrzynki pocztowe jakimiś naklejkami z nazwiskiem, za opóźnienie ze 125zł naliczyli do zapłaty 400! wydzwaniają do pracy! ci pracownicy zachowują sie, jakby byli pod wpływem nie wiem czego, jacyś szaleni,jak najdalej od tej firmy!

Gość Konin
W koninie nie jest Okej

Gość gość
Odradzam korzystanie z tej firmy! Oszukują, podają błędne informacje, wprowadzają klientów w błąd!

Gość basxxx
zgadzam się z beta999 mam taką samą sytuację nachodzą pukają w drzwi naklejają naklejki z imieniem nazwiskiem numerem mieszkania wydzwaniają i wyzywają od złodziej oszustów jak się z późni z rata ugadałam się z jedną kobietą od nich że będę płaciła tygodniowo zapłaciłam 50zł a po 2 dniach dzwoni telefon i wyzywają Cię od różnych nachodzą moją babcie ponieważ u niej jestem zameldowana ale tam nie mieszkam i straszą że zabiorą jej telewizor to oni są złodziejami!!!!

Gość gość
Ostrzegam przed zaciaganiem pozyczki w tej firmie pracujacy tam ludzie sa na nie mili obrazaja klienta a na dodatek wszystkiego obklejaja drzwi nalepkami co jest nie zgodne z prawem osobiscie oddalam te firme na policje a kierownika rejonu pana W.oddaje do sadu za pomowienia obrazanie mnie proponuje obchodzic te firme szerokim lukiem

Gość gość
zgłos to na policje...

Gość gość
zdarza sie no no byla juz na taki temat jakas sonda uliczna ale sie nie zgadzam z tym chyba :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
jedna wielka sciema te pozyczki..oszustwo!!!obsulga bardzo nie mila!!!!nie polecam!!!!

Gość gasik
W AlfaKredyt macie aktualnie 1000 zł od ręki bez odsetek na okres 30 dni. Kwestia taka, czy będziecie mieli z czego oddać. Bo sama pożyczka faktycznie przyznawana jest bez kosztów i w kilkanaście minut.

Ja osobiscie nie wzielabym pozyczki na ktorej widnialoby ze biore 2500tys dostając do ręki tylko 500. Bo nie masz pewnosci czy pozniej nie bedziesz musial splacac az tyle. A na umowie beda mieli 2500tys i co zrobisz?nic umowa podpisana. Ja niejednokrotnie bralam i biore gdy trzeba w providencie i za kazdym razem podpisuje ze odebralam tyle i tyle gotowki. Sama wpisuje kwote wiec jestem pewna ile do splaty. A najlepiej sprawdzic na stronach internetowych wpisujac pozyczki pozabankowe ,kalkulator pozyczek pozabankowych czy jakos tak:) i wyswietla sie strony ktore reprezentuja inne firmy. Ja jesli musze to korzystam ze strony https://aniwus.com/finanse/pozyczki-pozabankowe bo wiem że na stronie tym bardziej nikt mnie nie oszuka i sa tam znane firmy bo o tej o ktorej piszesz to pierwsze slysze:)

Gość Sylwia Nawiał
Ciekawą opcję widziałam w firmie Kredyt1000, szybka i bezproblemowa pożyczka w kilka chwil. mają dogodną formę spłaty do 90 dni, pożyczka bez bik.

Gość Zapoznanyzesprawą
Zwykli naciągacze od razu jak przyjedzie windykator wołać policję i oskarżyć o próbę wyłudzenia i stalking za nachodzenie i żądać od policji bezwzględnie zatrzymania windykatora bo groził pobiciem i przemocą więc mamy obawy o własne życie. Tak się traktuje złodziei a ta firma tym własnie jest banda złodziei i oszustów. http://www.kurierlubelski.pl/artykul/331252,lublin-dostala-500-zl-pozyczki-zamiast-1500,id,t.html Mają już dziesiątki spraw w sądzie.