Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja.

BLANKA - bardzo podoba mi sie to imie, ale..................

Polecane posty

Gość lukrecja.

No oszalalam na punkcie tego imienia, ale obawiam sie, ze corka moze miec z jego powodu jakies kompleksy, problemy.... poza tym nie bardzo komponuje sie z nazwiskiem... wiec chyba mala zostanie Karoliną......

znalam jedna blanke...spoko dziewczyna...nalezala do klubu sredniowiecznego,robili zjazdy,pozorowali walki,piekli podplomyki....z tym mi sie kojarzy blanka :)

Gość ale czcza dyskusja
a mi się nie podoba i rymuje się głupio

Imie nie jest zle, ale jesli naprawde nie pasuje do nazwiska, zastanow sie nad innym. Ja mam takie nazwisko, ktore wspolgra z wiekszoscia imion, ale musialam sie liczyc tez z opinia meza... Co twoj maz na to?

Gość lukrecja.
generalnie postawilismy na Karolinę, pasuje do nazwiska, do imienia pierwszego dziecka (tez na K).... ale Blanka lazi z mna ;-)

Gość blanka jest śliczna
karolina jest nieładne! ble! i wszystkie karoliny jakie poznałam okazały sie fałszywe, nigdy nie dałabym tak dziecko! natomiast Blanka - super!!! Tez mi się podoba. Pamiętam, że pierwszy raz zwróciłam na nie uwagę w Rękopisie znalezionym w saragosssie Potockiego. Naprawdę ładne i niepospolite. Dałabym Blanka. Może się wydawać że się nie komponuje z nazwiskiem bo to rzadkie imię i rzadko w ogóle się je słyszy - i dlatego może brzmiec dziwnie początkowo.

Gość Ewelaaa
Blanka b.Ładne ,Karolna bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Ja dałabym Blanka:)