Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konrad1984

klub miłośników wolnego seksu OPOLE i okolice.

Polecane posty

Gość konrad1984

Temat podobny gdzieś już widziałem ale miasto chyba inne. Tak więc zbieram ogłoszenia od kobiet po czym dobieram ich do partnerów pod względem miejsca zamieszkania cech charakteru wyglądu itp.Dane pisać na mail w celu zachowania jak największej anonimowości. Im więcej danych tym łatwiejsza selekcja. Foto mile widziane.andwilk85@wp.pl

Tłumacząc na język polski: "Łamię ustawę o ochronie danych osobowych, wygadując jakieś bzdury dla łatwowiernych o dobieraniu partnerów. Zdobyte dane odsprzedam z zyskiem albo wykorzystam do własnych celów" druga opcja: "Jestem samotnym onanistom, bez szans na jakikolwiek kontakt z kobietą. Pozoruję zbieranie danych na forum internetowym, aby nastepnie onanizować się pod otrzymane zdjęcia. Jeśli starczy mi odwagi, to pokuszę się nawet o dzwonienie na podane przez ew. naiwne numery telefonów i namiętne dyszenie w słuchawkę. W akcie szczytowej odwagi mogę pojechać pod podane adresy i śledzić nic nie podejrzewające ofiary moich chorych amorów."

Gość konrad1984
Każdy dobrowolnie podaje tu swoje dane i tylko takie które uzna za stosowne. Co ty za bzdury piszesz o łamaniu ustawy o danych osobowych. Nie martw się o mnie nie jestem"dyszącym onanistom" mało tego bardzo często korzystam i spotykam się z kobietami pragnącymi dyskretnego sexu albo zwykłej pikantnej rozmowy li tylko rozmowy jeśli obydwie strony nie chcą się spotkać w realu.

Gość konrad1984
Fakt masz rację. Drobny błąd.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin