Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

Co myślicie o takiej sukience?

Polecane posty

Gość jak worek

Gość flirciaraaa
chyba calkiem fajna, ale niewiele widać :(

Tak, to fakt, niewiele ponieważ zdjecie jest robione telefonem przy sztucznym świetle :P. Mogę opisać jak dokładniej wygląda, jesli chcecie?

Gość nie nie chcemy

Gość haaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaa
dobra dla laski, ktora chce ukryć brzuszek albo jakieś wałki na bokach... dla szczupłej, zgrabnej totalny niewypał i porażka

Jak dla mnie na wesele ona sie nie nadaje, i nie dlatgeo ze jest czarna. Material wyglada jak w sukienkach plazowych, czy tez typowo codziennych. (Dodam, ze nie jestem zwolenniczka blyszczacych materialow i pzrepychu na slubach, ale ta sukienka wg mnie sie nie nadaje).

Gość haaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaa
nie rób wiochy siostrze na weselu

Sukienka wykonana jest z satyny. Nie jest bardzo błyszcząca. Szelki, ramka przy dekoldzie i koniec sukienki jest obszyta ok. 6 cm materiałem zakończonym lamówką. Jest luźna i zwiewna. A na zdjęciu jestem ja :P. anxipanxi - czemu nie nadaje się na wesele?

Napisalam o materiale! Skoro twierdzisz, ze jet wyjsciowy to ok, ale wg mnei w tej sukience i tak nie wygladasz korzystnie. Swoja droga jesli jests tak bardzo do niej przekonana, jak ja tutaj bronisz, to nie rozumiem pytania. Ja bym takiej na wesele nigdy w zyciu na zalozyla, bo chyba chodzi o dobra prezencje.

Gość flirciaraaa
a czemu nie moze byc czarna ??? ja zawsze chodze w czarnych i mam gdzies te dewoty, ktore mowia, ze czarny to tylko na pogrzeb ! teraz w czerwcu i w lipcu tez mam wesela i juz kupilam mala czarna

Ja się źle czuje w innym kolorze. Odkąd pamiętam zawsze pojawiałam się w czarnych sukienkach. Poprostu lubie czerń i tyle. A jeśli chodzi o tą sukienke bardzo mi się podoba...

a co do czerni dwa razy bylam ubrana cala na czarno poza butami, i jakos krzywych spojzren nie widzialam a i sama nie mialabym nic pzreciwko zeby na moim weselu wszyscy byli ubrania na czarno, wowczas panna mloda jeszcze bardziej by sie wyrozniala. A swoja droga dlaczego faceci moga isc w czarnym garnitirze a dziewczyna w czarnej sukience to juz niby nie moze? nie uznaje tej zasady. Bieli bym nie zalozyla, z oczywistego powodu, ale nie mam nic pzreciwko czerni.

Do autorki: Napisalas ze bardzpo Ci sie podoba, wiec dlaczego pytasz nas o zdanie?

Sukienka wklejona przez e cos tam ma dobry kroj ale kolor i material mi sie nie podoba, jest typowy dla wiekszosci polskich wesel i studniowek ;) Ale fason na pewno podkreslilby figire w przeciwienstwie do tej czarnej kiecki.

Gość do aguska
ladna jest , tez chcialam isc na siostry wesele w czarnej ale nie pozwolila :( a ja nie chcialam jej przykrosci robic , bo to jej dzien byl wiec poszlam w innej . ja w takiej w leci chodze po miescie - kocham sukienki !

Gość zwyczajna taka..........