Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaczka

kto zrzucił 10 kg w jeden miesiac?

Polecane posty

Gość kozaczka

Gość ja ja ja

Gość ja w 15 mca
zrzucialm 11 kg! fakt ze zylam praktycznie tylko na wodzie i gumie do zucia ale efekt byl zadowalajacy jednak nie na dlugo bo po 3 mcach zaszlam w ciaze :D

Gość ja w 15 mca
mialo byc w 1,5 miesiaca :P

Gość ja alet54t
umarła mi mama i zapierdzielałam ostro na produkcji

Gość kozaczka
a jak wytrzymac tylko na gumie do zucia? musze schudnac...i to szybko...pomozcie

sluchja,jak chcesz schudnac tylko na jedna impreze i potem mozesz przytyc,to jedz chude zarcie,ale cwicz duzo....powinno zejsc...

Gość ja w 15 mca
ja jak zulam to mi sie nie chcialo jesc bo ciagle mialam cos w buzi :) oczywiscie jadlam na sniadanko 2 bulki ciemne z jakas cienka wedlinka i do tego duzo duzo duzo warzyw typu ogorki swieze pomidory itp, na obiad gotowalam zupy kolacji stralam sie nie jesc w ogole.Woda bardzo pomaga bo oszukuje zoladek.Na poczatku bylo ciezko ale potem sie przyzywyczailam a dodam ze nadwagi mialam 14 kg i jesc kochalam.

Gość cs
nie na stale....czym mozna zapychac zoladek? a picie samej wody..to pomaga? jedzenie samych jablek?

Gość mama misi
Ja kilka lat temu schudłam 9kg w ciagu miesiąca, bez żadnych diet i ograniczeń. Dodam ,ze wczesniej próbowałam schudnąć i nie nie bardzo szło. Nawet potem badania rózne robiłam i wszytsko było ok. Szkoda tylko, ze nie moge teraz tak schudnąć.

Są w aptekach takie tabletki z siemienia lnianego chyba, które po połknięciu puchną w żołądku powodując uczucie sytości.