Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lithuania

kogo nie lubicie z forum?

Polecane posty

Gość Grass
Wiem że ma układy , trochę z nią rozmawiałem

nie mam układów, no co wy:P nie pamietam abym rozmawiala z Grassem jakimś. mawronka poszukam Ci cos.

Gość Sratatatatatatatatata
ja nie znosze: *jareczka-zakompleksiony prawiczek *ike-krzywonosa,ruda menda *komiczne-prostackie i zakompleksione "coś" *lady love-19sto letnia pani magister hahaha do tego dewocja ktora zabijalaby kobity robiace aborcje :D *myrevin-stary wyzeracz,jebane i proste dziadzisko *warkocz komety-nawet nie wiem co to *ponawiacz-bez komentarza:Ddown kafeteryjny i niedojebek ktory mysli ze jest fajny:D *zwodniczy aniolek-pikna,wybitna,cudowna...po prostu osmy cud natury choc rzeczywistosc jest niestety okrutna ;)jebana suka i nic wiecej,ofiara katastrofy w czarnobylu:D ...i mysle ze to na tyle wystarczy:D

Gość Dupa blada hehe
Prawiczek i kropka Jareek..... cos tam coś tam-- mało jest na swiecie takich idiotów jak on trywialna sucz :O:O:O nie będę sie wypowiadać , boshe co za idiotka :O:O:O Tej dziołchy która ma fioła na punkcie religi , ma tem at piekno słowa bozego czy cuś no żol mi jej , :(:(:( długo juz siedzę na tym forum pod pomarańczowym nikiem i wiem co iszę

zawsze szczery - zawsze jest szczery:) brzydula mi tez dodaje powera:) i nastrój poprawia:)

Gość *.sami*
Mam jak Luśka jestem wolna od uczucia nie lubienia nicków i w końcu nie ma mnie w żadnych rankingach FRIDOM :classic_cool:

Gość Sami*w pomarańczach
Sami zawsze dziwna w pomarańczach,bez nich na czarno;) ale zawsze taka sama FRIDOM:P

Gość xdftcghjkl
tej co wymyśliła tak głupi topik :-P

Gość Sami*w pomarańczach
Mawronka--Heheh nie wiem nie śledzę Go...może wybrał blondi?;) pa kochanie acha olej pana z gg bo odległość ,ma laskę nie zdobywa Cie ,stać Cie na lepszego 🌼

😭 dziś było gupie składanie życzeń w szkole , przystojniaki co przerwa chodzą i chodzą i całują każdą ...się wnerwiłam bo to takie nachalne i :o i podawałam dłoń tak że nie mogli obrócić :p najpierw w dłoń , poźniej w policzki a później przytulak :o okropni heh nie to co Karol ... [dobra , wyłączam narzekacza ]

swoją drogą to dziwne jak on tak się rozpisuje do Ciebie tutaj, to cikawe co dopiero w realu jest :D a blondi to pewnie z ciekawości ..ma

Gość najbardziej
nie ;lubie zwodniczego aniołka- pierdolnieta na glowe prowincjonalna dzieweczka, ktorej sie wydaje, ze skoro pija Martini, to jest czipi

Ja lubie szczerych ludzi potrafiacych mowic o problemach swoich nie lubie chamow. Nicki kojarze slabo Wampira lubie;) wiekszosc dziewczyn tez :) (sa wyjatki, ale naprawe nickow nie pamietam :) ) ale jak tak mowimy kogo nie lubimy to moze powiedzmy czego nie lubimy w sobie :) Ja najbardziej w sobie nie lubie tego, ze zbyt ufam ludziom i jestem niesmialy :)

Gość piękny nieznajomy
brzydkich kobiet bo chca sie ze mna umawiac a jak nie wyrazam zainteresowania to mnie obrazaja