Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettyli

orgazm? kobiety, co wtedy czujecie ,jak go poznac

Polecane posty

Gość bettyli

chyba nigdy nie przezylam orgazmu, dawniej gdy chlopak odpowiednio piescil mi piersi to mialam takie pulsowanie, tak ze az skrecalo, i zaciskalam miesnie, to trwalo kilkanascie sekund, a teraz mam to podczas minety, (dawniej zdarzylo mi sie to kilka razy w szkole na klasówce, jak sie stresowalam pod koniec jak cos jeszcze chcialam dopisac,a babka kartki zabierala juz). sama sie nie masturbuje, probowalam kilka razy reka czy woda z prysznica ale nie wychodzilo mi to. nigdy nie" odpłynalam" jak rto sie mówi, moze to co wczesniej pisalam to juz ten orgazm?

Gość bettyli
szczerze mówiac to bylam prawie pewna ze to jeszcze nie to, tylko ze u mnie nigdy ta nastepna faza nie przyszła... nigdy nie bylam za masturbacja, ale próbowalam bo chcialam to wkoncu przezyc, ale po kilku minutach pieszczenia łechtaczki bez jakichkolwiek rezultatów przechodzily mi checi.. moze ma ktos niezawodny sposób?

z punktu widzenia męzczyzny, jak żona ma orgazm, to wzmożone bicie serca i mokro bardzo, oraz ściskanie mięśni pochwy, nazwijmy to tak

na chwile przed orgazmem masz uczucie takiego puchniecia warg sromowych,mrowienia w nich,a potem silne pulsowanie...jak poczujesz obled,to znaczy ze sie zbliza :P

Gość mąż swojej żony
moja cała się pręży i wydaje głuchy okrzyk: ooooooooooooooooh!!!! i juz nie chce żebym ją dalej lizał :P

Gość bateryjka
dzieki serdecznie za te opisy :) postaram sie bedziej rozluznic i moze przy nastepnej minecie sie uda