Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaaaaaaa

Depresja w ciazy

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaaaaa

Witam. Jestem w ciazy mam 19 lat. Podejrzewam ze mam depresje... a mianowicie moje objawy sa takie ze nic mnie nie cieszy, nie chce i sie wstac rano poprostu nie chce i sie zyc... w zyciu mi sie nigdy nie ukladalo... mam chlopaka z ktorym sie kloce ciagle ... czuje ze nie da rady jestem zmeczona zyciem juz. Boje sie isc do pracy nie mam odwagi... ani checi noic i sie nie chce :( zalamana jestem

Teraz hormony Ci skaczą i dlatego masz takiego doła, z chłopakiem też sie kłócisz bo nie panujesz nad hormonami... Twój chłopak z reszta musi się nauczyć \"obycia\" z nową Tobą, a Ty moja droga postaraj się nie denerwować. Do pracy nie masz chyba co iść skoro jesteś w ciąży... Idź połazić po sklepach, pooglądaj wózki i łóżeczka, pogadaj z kimś i nastaw się, że będzie dobrze to będzie tak! :)

Gość MILUSIA11111
Ja jestem w 25 tyg i tez mam takie stany jak Ty wiec sie nie denerwuj to hormony staraj sie unikac ludzi ktorzy Ci dzialaja na nerwy ja tak zrobilam i nie spotykam sie nawet z moja przyjaciolka :( A chlopak powinien zrozumiec Twoj stan i starac sie Ciebie nie denerwowac sproboj z nim szczerze porozmawiac i wwytlumaczyc co czujesz kiedy sie klocicie powinno pomoc. Pozdrawiam

Gość hjhkhhk
Już depresja. Najlepiej sobie dorobić depresję i nic nie robić, tylko użalać się, jak to mi żle i że wszystko jest do bani.