Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla bla ble

no mam glupi problem no ale i taki czasem byc musi

Polecane posty

Gość bla bla bla bla ble

no wiec mam taki dziwny problem..;/ chodze studium pozniej ide na studia.. no ale mniejsza z tym chodzi o ubior.. mam sie w co ubrac , sta mnie na drozsze firmowe sklepy ale.. chodze z dziewczynami ktore sa ze wsi - nie mowie wies = gorsze po prostu widze jak jest z ich odzieza nie stroja sie ubieraja co leci i jak leci.. noi wlasnie. ja lubie wrzucic na siebie cos fajnego eleganckiego czy lekki dekold ..ale jakos mi glupio ;/ pomysla ze sie wywyzszam ze chce na siebie zwrocic uwage.. zle sie troche z tym czuje

Gość calm seaside
A nie czujesz się źle z tym, że nie potrafisz pisać bez błędów w języku polskim?

Gość bla bla bla bla ble
tez :)

Gość złosniczka
Więc ubieraj się tak jak Tobie odpowiada a nie tam głupio czy nie głupio.

Gość złośniczka
ale to o to chodzi żeby czasem zwracać na siebie uwagę a nie przemknąć przez życie jak cień

Gość bla bla bla bla ble
no niby o to chodzi ale czasem mi glupio ;/ tylko ze w mojej grupie jest przewaga mezczyzn i od razu mozna pwiedziec ze to dla nich

Gość Mr. Scary
a dla kogo przecież nie dla koleżanek ani też dla wygody ;) . Piersi opięte stanikiem push-up w bluzce z większym wcięciem służą głównie jako wabik (jak to mawiała moja koleżanka) i to całkiem skuteczny.

Gość złośniczka
przeciez kobiety stroją się właśnie dla facetów a nie dla innych kobiet chyba, że...ale do rzeczy trzeba wyrażać swoją kobiecość, co Cię obchodzi zdanie innych na Twój temat? To Twoje życie i masz czuć się piekna i taka być. O!

Gość Mr. Scary
Chciałbym jeszcze dodać że dobrze jak kobieta nie tylko czuje się piękna ale tak wygląda tj ma ciekawą dopasowaną fryzurę delikatny makijaż i ubranie podkreślające jej "atuty" a ukrywające pewne niedociągnięcia :)

Gość złośniczka
o tak tak tak zgadzam sie z tym.

Gość Mr. Scary
Oczywiście dobrze ubrana nie oznacza drogo , to raczej kwestia dobrego gustu :) i dobrej ręki do zakupów :)

Gość bla bla bla bla ble
no ale ja nie mowie ze chodze ciagle z dekoltami tylko od czasu do czasu gdyby kobieta ubierala sie tylko dla jednego mezczyzny trwalo by to zdecydowanie krocej :P

Gość Mr. Scary
krócej ? nie koniecznie choć jeśli to potraktować dosłownie to tak której i głębiej głębszy dekolt , krótsza mini.

Gość bla bla bla bla ble
chodzilo mi o czas..ze krocej a nie o mini i glebsze dekolty