Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola pattola

Rozmowy w toku GIMNAZJALISTKI W CIĄŻY

Polecane posty

Gość ola pattola

:-D ale jaja

Gość Znowu.
Patolodżi .

Gość ola pattola
matka chłopaka pozwalała im razem sypiać w domu w jednym łóżku ale głupia, nie ?

Gość naciagaja swoje laski na kase
no faktycznie jset z czego sie smiac,jak bedziesz mial czy miala swoje dziecko przyjdzie i powie ci ze jestem w ciazy ale bedziesz miec ubawlolo:o

Gość a ja wam powiem cos lepszego
ja lubie takie tematy :D mnie zastanawia, dlaczego dzieci, osob ktore szybko urodzily powielaja ten schemat i to nie tylko w srodowiskach patologicznych

no wlasnie nie zdarza sie tylko w patologii, nawet w kochajacej sie rodzinie, gdzie dziecko wczesnie urodzone ma milosc i cieplo, a mimo to ono powiela ten schemat i samo rodzi dziecko bardzo szybko :O

Gość kali8888
jak sie ludzie nie wstydza tak przed cala polską gadac o takich sprawach . blee ..

Gość kali8888
no pamietam . haha- co ci ludzie potrafią dla paru groszy .

Gość rzapcia
Ale te gowniary sa zalosne:O Ciekawe czy gdyby wiedzialy, ze po urodzeniu moge liczyc tylko na siebie, to tez bylyby takie bezmyslne:O

Gość BUFETOWA
ale sie dziwicie, to jest normalne, to wy jestescie nienormalni, wspolzyje sie juz od 13-14 roku zycia, tak mowia podreczniki i jeszcze rodzice, badzcie troche madrzejsi, a nie taki ciemnogrod i mowi, ze nie wolno, wolno wspolzyc, a nie jak KOSCIOL nie wspolzyjcie 14,15 latki bo nie, precz z KOSCIOLEM z patologia 1 lub 2 dzieci w rodzinie po 30sce...

Gość niezla dupcia
to idiotyzm porównywać nastolatki z Afryki do Polek :o

Pomijając już fakt, że jest ta ciąża, trudno, tak sie w życiu zdarza... jakim trzeba być człowiekiem, aby sie odwrócić od własnego dziecka, wyrzucić je z domu w takim momencie?! Gardze takimi ludzmi, nigdy bym sie nie odwróciła od własnego dziecka. ps. w czwartek będzie ciekawie.. laska wyrywa sobie włosy i je zjada :)

Gość vdasv
glupota jest gdy sie dzieci nie uczy skad sie ciaza bierze i sie nie uczy o antykoncepcji

co za idiotyzm twierdzic, ze ciaze nastolatek wynikaja z braku rozmow o seksie, ze mna specjalnie nikt nie gadal, moja mama zadala mi pytanie czy sypiam z chlopakiem jak juz moj pierwszy raz byl dawno temu, ja nigdy nie mialam ochoty rozmawiac na temat seksu z rodzicami, a w ciaze nie zaszlam :O

Gość vdasv
ale nie wszytskie nastolatki sa takie ogarniete jak Ty i uwierz - chociaz to niewiarygodne - ze dla niektorych podmywanie sie colą po stosunku jest najlepsza metoda antykoncepcyjna :O:O chodzi o info o antykoncepcji i wlasnie wieksza otwartosc w tej sferze, wtedy nie bedzie niedomowien i w tej kwestii

bez przesady juz w 6 klasie na lekcji bilogii dzieci ucza sie o antykoncepcji i o tym skad sie biora dzieci, w liceum sa specjalne lekcje na biologii poswiecone tabletkom antykoncepcyjnym i cyklowi menstruacyjnemu, poza tym nastolatki gadaja miedzy soba i czasami sa bardziej dodedukowani niz rodzice, a ciaze biora sie z glupoty i bezmyslnosci a nie braku wiedzy

Gość ohahahhahahahahha
"w czwartek będzie ciekawie.. laska wyrywa sobie włosy i je zjada" żartujesz?!?! ;o;o LOL.

Gość vdasv
jak jest wiedza to nie ma glupoty ja nie rozumiem wspolczesnych nastolatek, chociaz nie tak dawno sama nia bylam :O

Chodziło mi o te slowa "mniej takie cierpia na sali porodowej niz takie 35 latki" To bzdura kompletna. Mlody organizm czesto meczy sie jeszcze bardziej, bo nie jest fizycznie przygotowany na ciaze. Co do rozmow o antykoncepcji. Oczywiscie fajnie byloby gdyby bylo ich wiecej, gdyby byly bardziej ciekawsze, moze wtedy mlodzierz by sie tym zainteresowala, ale to i tak nie uchroni przed ciazami. Mlodzi ludzie czasem mysla, ze pozjadali wszystkie rozumy :)