Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola pattola

Rozmowy w toku GIMNAZJALISTKI W CIĄŻY

Polecane posty

ohahahhahahahahha nie zartuje, gadali o tym w przerwie programu :) Bedzie o najstraszniejszych fobiach, ta dziewczyna, ktora zjada swoje wlosy chodzi w peruce, ma pelno strupow na glowie. Obejrzyjcie w czwartek :)

Gość a ja wam powiem cos lepszego
glupota bierze sie z alkoholu, checi zaimponowania, strachu, ze jak mu nie dam to mnie zostawi, poza tym czesto dziewczyny mysla, ze przeciez mnie to sie nie przytrafi, fakt w ciaze nie jest tak latwo zajsc, ale jak ktos ma pecha to zajdzie za 1 razem, zreszta czasami gumka peknie, albo sie tabletki nie wezmie

Gość vdasv
Anielica z piekła rodem moja droga, wez sie naucz ortografii

Gość ohahahhahahahahha
o fuj...to straszne:o jak można jeść włosy..........niedobrze mi na samą myśl .

Gość ameliy
żeby młodzież przez "rz" pisać :o...

Gość onka.
Moja znajoma rozmawiala z corka o seksie, o antykoncepcji, nie zabraniala jej niczego, wiec nie bylo \"zakazanego owocu\", byla dla niej jak matka i przyjaciolka w jednym i co? Gowniara zaszla w ciaze w wieku 18 lat:O Na szczescie poronila, ale to dowod na to, ze jak ktos jest bezmyslny, to rodzic nic zrobic nie moze.

Jesli przeszkadza Ci moja pisownia, to poprostu nie czytaj - nie ma idealow, zapewne chodzi Ci o tego byka "mlodzierz" oczywiscie, moj blad, ale nie chcialo mi sie go juz poprawiac. Co do zjadania wlosow... nie wiem jak mozna to robic i jakim cudem ludzie sa w stanie je przelknac. Dlatego z niecierpliwoscia czekam na czwartkowe rozmowy w toku :)

Gość vdasv
Anielico, nie chodzi o sam fakt ale zauwaz jedna rzecz - jak pisze dzisiejsza mlodziez? To forum jest przez nia odwiedzane dosyc czesto z tego co tutaj widze. Dawaj im dobry przyklad!!! Nie moze byc tak, ze dzieciaki niedlugo nie beda umialy napisac jak sie nazywaja bez bledu, analfabetyzm wtorny sie rozprzestrzenia i trzeba temu zapobiegac!

Gość xtfrcgthjjk
gimnazjalisti-----młode KURWISZONY!!!!!!!!!!!! Jakby się nie pieprzyły nie były by w ciąży,SUKI!!!!!!

Gość vdasv
xtfrcgthjjk Żal, bo tobie żadna dać nie chce?

Oczywiscie, ale w co drugiej wypowiedzi jest chociaz jeden blad ortograficzny, nie rozumiem tej nagonki, to jakas moda na kafeterii? Szkola jest od nauki, nie internet. Tutaj każdy może pisać jak chce, ja nikogo nie poprawiam, nawet kiedy widzę słowo "ogulnie", wiec nie wiem skad te czepialstwo. Moglabym zwrocic uwage, gdyby ktos pisal w sposob, ktorego nie mozna zrozumiec, ale zeby wypominac komus blad ortograficzny? Nie popadajmy w skrajnosci..

Gość dfg ber
Anielica wlasnie o to chodzi, ze warto poprawiac, by bledy takie eliminowac...

Gość ameliy
No i jeszcze się przyznajesz , że nie chciało Ci się poprawić... Ech. Ja, zanim wyślę wypowiedź, kilka razy sprawdzam czy nie ma w niej żadnego błędu. Mimo tego , że jestem "gówniarą".

Gość ameliy
He he, też fakt. Smutne, ale prawdziwe. Mało kto dba o poprawną polszczyznę - w szczególności w internecie...

A ja piszac na kafeterii nie mam w zwyczaju dziesiec razy czytac swojej wypowiedzi, sprawdzajac literke po literce czy gdzies nie wkradl sie blad, przyznam sie szczerze, ze pisze tutaj niedbale - wybaczcie :)

Gość ameliy
Ja nie sprawdzam literki po literce - mam od tego Mozillę :). Jeżeli gdzieś wkradnie się jakaś literówka, program podkreśla słowo, ja przeprawiam i po sprawie :).