Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nozyce pip

Nożyce - metoda na pozbycie sie cellulitisu?

Polecane posty

Gość nozyce pip

I nie mam na mysli tych chirurgicznych tylko rodzaj cwiczenia. Mam juz prawie 30 lat i moje nogi wygladaja..KOSZMARNIE. Prosze tych co sie znaja by pomogli mi ulozyc trening do wykonania w domu przy "uzyciu" wlasnie tego cwiczenia. Mam tez pytanie - istnieje mozliwosc zlikwidowania cellulitisu cwiczac intensywnie te partie ciala?

Gość prosisz i masz
wejdź na www.vademecum.zdrowia.prv.pl do tematu: Hipokinezja, 4 watunki determinujące zdrowie, Zasady dietetyczne, Chudnij bez wyrzeczeń, Karta biegowa, dostosuj się do zaleceń, a będziesz zdrowa i piękna jak ryba. Musisz wiedzieć, że nie ma leków i ćwiczeń cud, zdrowie i urodę należy pielęgnować, spełniając 4 warunki: 1. prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4. pozytywne nastawienie psychiczne. Po 3 miesiącach napisz o efektach, adres na www

Gość Manitka
Cellulit pomogą usunąć zróżnicowane ćwiczenia. Opieranie się na jednym typie może nie przynieść oczekiwanych efektów. Ja ćwicze 3-4 razy w tygodniu różne partie ciała, raz na nogi, raz na brzuch raz na ręce. Uzupełniam to jazdą na rowerku i weekendowymi wypadami na basen. dobór ćwiczeń wzięłam ze strony http://www.cellulit.net.pl/cwiczenia/cwiczenia-cellulit.html