Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jknjk

jak myslicie, czy ta modelka jest naturalna ???

Polecane posty

Gość niezla dupcia

Gość jknjk
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość jknjk
no tak niezla, ale pytam o jej piersi

Gość a ja wam powiem cos lepszego
na bank silikony

Gość jknjk
ale nie piszcie tak z zazdrosic, to jest fotomodelka, czy oni tam duzo retuszow robia ??? patrzcie jakie mam piersi i brzuch , ona ma wiecej w piersiach niz w biodrach

Gość jknjk
i tylko na 2 zdjeciach wydaja sie byc takie duze , no i ta jje twaz jest sliczna :) ma ladne usta bardzo :) ale tez nei wiadomo, czy twarz jest naturalan, czy ma botoks, lub tez poprawki komputerowe, i ile mozna takich zrobic takiej modelce

Gość a ja wam powiem cos lepszego
przeciez widac ze ma sztuczne, nikt nie ma takich jedrnych przy tej wielkosci i zobacz na jej sutki, nieproporcjonalne do reszty, juz pomijam, ze jest chuda a cycki ma nadal duze

Gość jknjk
mam starszne kopleksy :( na serio nie umiem sie wyleczyc z tego :(""" czuje sie nienormalnie

Gość jknjk
w sumie to masz racje , zadko sie zdazaja takie szczule os, z takimi piersiami jedrnymi, moga byc duze, ale nie tak jedrne i doskonale... pewnie cala jet tak porawiana ... Ale chcialabym tak cwygladac , moze miec troszke nneijsze piersi, ale byc taka zgrabna i miec taka buzie

Gość Echm...
Sylikony albo photoshop... Bo na tym co jest na golasa nie wyglada naturalnie ;/

Gość jknjk
jeju, pewnie nie tylko ja mam takie problemy, al enaprwde nie czuje sie choc troche ladna, i moj chlopak tez chyba nie dba o o bym sie z moim wygladem lepiej czula

Gość jknjk
zarobila to ja stac :P na sylikon i inne zabiegi kosmetyczne ... no photoshop to chyba zawsze jest, ale zalezy tez w jakich ilosciach echhh moge tylko wzdychac i sie ludzic ze kiedykolwiek choc troszke bede ladniejsza

Gość silikon 100

Gość silikon 100 procent

Gość jknjk
ja nie rozumiem, po co oni robia kobiety na zdjeciach tak idealnymi, a potem faceci sa rozczarowani, i porownuja nas do takich ... Przciez to nie ejst naturalne, a mamy sie im podbac takimi jakimi ejstesmy , ok rozumiem ubranie, makojarz , dobry aparat, ale photoshop, czy sylikon , po co byc taka sztuczna ...

Gość niunia lasunia
a czy ja sie nadaje na fotomodelke????:) prosze o szczere wypowiedzi , kazde przyjme