Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinajakies

szukam chlopaka idealnego, pieknego madrego i zadbanego

Polecane posty

Gość michalinajakies

jak to jest, ze nie umiem z nikim byc. czekam na ideal - chociaz wiem, ze nigdy nie przyjdzie. w kazdym chlopaku znajduje wady, ktorych nie umiem pominac czy zaakceptowac. wiem, ze mi rowniez daleko do idealu ale wmowilam sobie, ze moj chlopak musi idealnie wygladac, idealnie sie ubierac, miec wysoki iloraz inteligencji, a do tego musi mnie kochac z calych sil. nie umiem byc z chlopakiem, ktory nie ubiera sie tak jak bym chciala zeby sie ubieral. nie umiem byc z brzydkim chlopakiem. no glupim juz nie wspominajac bo to nie jest takie szokujace. czekam na ksiecia, a to wszystko przez kolezanki, ktore przez kilka lat robily mi pranie mozgu. nie umiem zyc i wiem, ze do konca zycia bede sama. chce umrzec

auć, zapowiadało się tak pięknie, a końcówkę zrypałaś - czekaj więc dalej:P

Gość michalinajakies
sam stad idz

Gość no i dobrze
trzeba mieć jakieś wymagania.ja tam nic dziwnego w tym nie widzę.

moja koleżanka takiego ideału szukała i ma 32 lata i jest samotna, więc zweryfikuj swoje pragnienia co do mężczyzn, poza tym nie ma ideałów

Gość najpierw ty naucz sie kochac
chcesz zeby kto cie kochal z calych sil? z twoimi wadami i zaletami? a sama nie potrafisz? jakby kochala kogos naprawde, calym sercem to by byla w stanie zniesc i jego wady. jasne wazne zeby facet byl inteligentny i no i oczywicie musi ci sie podobac - moze nie bedzie zabojczo przystojny, no ale musi cie pociagac. ale zeby robil wszytsko dokladnie tak jak ty chcesz? jetes egoistka. co z tego ze bedzie nosil swoj ukochany, oblesny t-shirt? :)

Gość Boszzzzzze
Co za wariatka