Bambi24 0 Napisano Marzec 9, 2009 Witam. Mam problem. Już 8 dzień mam bardzo intensywne krwawienie. Zaczęłam właśnie brać tabletki anty \"Cilest\", czy to może być przyczyną przedłużającego się okresu? Na ogół trwał tylko 5 dni i był skąpy Kobietki, miałyście takie objawy? Niepokoję się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franciszkamaj 0 Napisano Marzec 9, 2009 a ile już ten cilest bierzesz? ile miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi24 0 Napisano Marzec 9, 2009 Zaczęłam dopiero pierwsze opakowanie od początku tego cyklu. Czytałam, że mogą pojawić się upławy, ale to co mam to intensywne krwawienie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi24 0 Napisano Marzec 9, 2009 plamienia, nie upławy, przejęzyczyłam się:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Marzec 9, 2009 jest to normalne jak zaczelas brac tabletki takie cos moze trwac nawet cały miesiac wiec sie nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi24 0 Napisano Marzec 9, 2009 Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś. Kurcze, jakoś nie zachwyca mnie perspektywa całomiesięcznego krwawienia...No, ale wiedziałam na co się decyduje;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Marzec 9, 2009 To niestety typowe. Ja tak miałam przy Diane 35- najpierw przedłużający się okres, a potem plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja uważam............. Napisano Marzec 9, 2009 że powinnaś się z tym zgłosić do ginekologa. Raz tez tak miałam - po zmianie tabletek. A ten wyłuszczył sprawę i powiedział że są dla mnie nieodpowiednie. Tyle że ja zgłosiłam się gdzieś po 10 dniach - czekałam, nie wiem po co. Zmieniłam tabsy i było ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi24 0 Napisano Marzec 9, 2009 chyba poczekam jeszcze kilka dni. Lekarz kazał mi \"twardo brać tabletki i nie zważać na ewentualne rewolucje\". Ciekawe podejście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach