Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobruchna

Skromność to cecha za ktorą szanuję innych ludzi..

Polecane posty

Gość Dobruchna

Bardzo lubię kiedy ktoś jest skromny. Potrafi podchodzić do życia bez rywalizacji, zabijania sie, zazdrości. Jak ktoś jest bogaty a nie chwali sie ze byl na Kanarach, ze ma dom z basenem. Lubie ludzi skromnych z dystansem do świata. Którzy nie oceniaja cie po ubiorze i sami nie epatuja przesadzona elegancja i zapatrzeniem w siebie jak w obrazek.Oby takich ludzi bylo wiecej.. Bierzmy z nich przyklad.

Gość Serobenda
A ja cenie jak ktos pozostaje skromny na naszej klasie i nie chwali sie kazda wycieczka do Tunezji, czy Azji

Gość Leboddinio
Skromnosc to czesto skrajnosc. Bo np. osoba ktora ma pieniadze duze, a mieszka w malej kawalerce a pienadze trzyma na koncie i nie wydaje bo uwaza ze jest biedna to skrajnosc, i choroba.

Gość Lubie jesc slodkie rzeczy
Tez lubie skromne osoby ale nie do przesady. Bo znam takie skromne osoby ktore nie maja poczucia wlasnej wartosci i przepraszaja za to ze zyja. Ale cenie sobie znajomych ktorzy nie chwala sie na prawo i lewo ze cos tam maja np. nowe auto dom i nie panosza sie na naszej klasie.

Gość One tez tam byly i soczek sacz
Ja nie lubie osob ktore sie chwala, ale na przyklad wlasnie cenie osoby ktore sa elegancko ubrane. Bo to swiadczy o czystosci i higienie.

Gość Meggi Lody Meggi
A ja znam cos takiego jak fałszywa skromnosc. Ludzie daja niby dwa zdjecia na nasza klase, udawaja skromnych a w rzeczywistosci sa tacy beznadzjeini ze szkoda mowic..

Gość mooni 24
zgadzam się z autorką topiku, niestety bardzo mało jest takich ludzi. Ja staram się robić wszystko żeby własnie taką być. Ciągle nad tym pracuję. :)

Gość esterka-merka
Rowniez wieksza sympatie czuje do ludzi ktorzy sa skromni, niz ludzi ktorzy obnosza sie ze swoim majatkiem, uroda.

Gość Wolare Welmon
To jest to co sie ceni w ludziach. Prawda/

Gość stała rata
A wg mnie skromnosc to ułomnosć.

Gość Pan Jingle
Cenie sobie skromnosc i moi przyjaciele sa skromni, Szkoda ze w pracy mam samych bufonow :/

Gość Wtacy
Zalezy co to jest skromnosc. Dla mnie to pojecie wzgledne. Bo mozna byc skromnym w sensie biednym, a mozna byc skromnym i bogatym. A to dwie rozne sprawy.

Gość DyskWypada mi
Ja takze lubie ludzi skromnych i najlepiej mi sie z takimi rozmawia. Bo przy tych wszytstkich ludziach oh eh, to mozna poczuc sie niezle skrempowanym

Gość prawda jest taka że
ludzie skromni nie chwalą sie bo nie mają kompleksów, a ci ,którzy się przechwalają muszą się czymś dowartościować

Gość a mi pen drive
Nie zgadzam sie bo mam kolezanki ktore daja rozne zdjecia na nasza klase z roznych imprez itd ale sa skromni i co?

Gość riririptum
a ja tam lubie wszystkich ludzi. :classic_cool: i zwierzątka też, i roślinki, słonko, niebo, gwiazdki i ksieżyc też bardzo kocham. Tylko, że nikt i nic nie kocha mnie :o

Gość NoTnego Dinero
Lubie ludzi skromnych. NIe lubie jak ktos sie stroi i caly czas w lustro zaglada.