Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczny

problem z penisem ,pomożcie!!!!!

Polecane posty

Gość problematyczny

Czesc,mam 19 lat i mam duzy problem od jakiegos czas (ok 2 tyg) moj penis staje ale nie tak jak wczesniej, nie do końca ,trudniej mi sie podniecić i kompletnie nie mam ochoty na seks(nawet mnie nie boli) na poczatku myślałem ze go przepracowałem z dziewczyna, nowa dziewczyna nowa miłość itd ,uprawialismy seks nawet 5,6 razy dziennie.Czy ktos miał juz taka sytuacje ?poszedłem dzisiaj do lekarza musze oddac mocz itd choć jestem przerazony,niewiem co to moze byc nerki, zapalenie jąder;/ .A co najgorsze ze kończą mi sie wymówki,pomożcie

Gość wysłchły Ci jądra
orgazm u mężczyzny związany jest z ejakulacją(wytrysk nasienia), więc , jeżeli brak nasienia to się nie spuścisz i nici z orgazmu. Leki: permen, selen, wit. E, magnez, koenzym Q10. Wpisz w google fizjologia i filozofia seksu a dowiesz się więcej.

Gość to normalne
To normalne. Ja jestem kobietą, ale mój facet miał dokładnie to samo. Organizm po prostu nie daje rady. Seks 5-6 razy dziennie, na początku też tak często uprawialiśmy, a potem po prostu już on nie mógł. Wystarczy , że odpoczniesz od seksu 2-3 dni i wszystko wróci do normy. Nie przejmuj się, za jakiś czas hormony się trochę uspokoją i będziecie to robić ze dwa razy na dzień i już nie będziesz miał problemów ze wzwodem. Daj odpocząć jądrom, nie nadążają z produkcją spermy i dlatego nie ma wzwodu.

Gość problematyczny
ale ja juz tak mam ok 2 tyg

Gość to jak
bolą Cię nerki , penis czy jądra? Brak ejakulacji powoduje ból jąder, a to może przyczynić się do choroby prostatyzm, a to z kolei do raka prostaty.

Gość problematyczny
własnie nic mnie nie boli ani jadra ani penis ,chociasz mysle ze moge miec cos z nerkami czy to moze byc przyczyna ?