Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczulinda

czy 40latek jest już stary i czy z nim jest fajnie czy nie?

Polecane posty

za 3 lata ci twoi piekni 27latkowie tez beda mieli 30 lat no i ? nie chrzan

Gość ble Ja się brzydzę facetami
nie chrzanię, a piszę co i kto mi się podoba. Moja droga, to, że Ty w dziadkach gustujesz, nie znaczy, ze wszystkie kobiety także :o

Gość dsfdsfs
pokaze wam foto ale potem usune czekajcie w zyciu nie powiecei ze koles ma prawi 43 lata

Gość nie kumam1111
ciasteczko mniemmmmm :)

Gość dsfdsfs
moim zdaniem na wiecej niz 35 nie wyglada, a konkurencje i 30 robic moze

Nic nadzwyczajnego, ja jednak obstaję przy swoim :)

Gość dsfdsfs
niestety to ciacho jest moije :P

40latek t o dziadek, nie chrzan prosze;) a moim zdanie ten facet jest brzydki, ale to moje zdanie, ja po protu nie lubie zbytnio brunetow

Gość dsfdsfs
a ja nie trawie blondynow :) ale tu mowao wieku

Gość do ja mam....
dsfdsfs jeśli to Twój to gratuluję :D wygląda bardzo młodo mój także wygląda młodo i widzę że gustujemy w podobnym Typie urody no i ten sam kolor włosów :D:D:D

tak, dla mnie 40-latek to dziadek :)

Gość dsfdsfs
no ja lubie polodniowcow:) ta slowianska poludniowa uroda, i jakos sie bardzo dobrze trzymaja bo polacy to poazl sie boze zazwyczaj

Gość dsfdsfs
ble.. a ile ty mas lat? wiesz teraz np 40latkowie i 40 latki maja dopiero male dzieci, 35-40 lat to pocczatek zycia rodzinnego w dzisiejszych czasach, dziakdiem sie jest po 70, 40-70 jest uwznawane jako wiek sredni a od 70 w zwyz jako starosc

Gość nie kumam1111
a ja mam prawie 40 lat a jak ide na silownie to widze małolaty ,ktore wymiekaja przy mnie hehehehhe ottt trzeba o siebie dbać wtedy lata nie straszne :P

oj śmieję się trochę, ale ja po prostu w takich nie gustuję zupełnie, mam jakiś wstręt i są dla mnie bardzo nieapetyczni :o. Przepraszam jeśli komuś to się nie podoba, ale to jest mój gust i takie moje zdanie.

Gość dsfdsfs
noie no oczywuscue jesli ci sie nie podobaja to sie z tkimi nie wiaz ale nie rozumiem dlaczego nazywasz ich dziadkami, w tym wieku ludzie zostaja dopiero ojcami, dlugosc zycia sie wydluza i w chili obecnej srednia przekraca 85,6 lat nawet w polowie nie sa

Gość dsfdsfs
powiedz poprostu ze ci sie nie podobaja a nie ze sa dziady, bo ja by, sie czula urazona bo 40 to jest piekny wiek

i uważasz, że to takie fajne, kiedy do dziecka na zebranie, do szkoły podstawowej przychodzi tatuś pod 50-tkę? :o Oczywiście, nie moja sprawa, szkoda tylko trochę tych dzieciaków, które w wieku 20-stu czy 30-stu lat mają rodziców-staruszków, albo już nie mają ich wcale... Ok, nie czepiam się już. Wyraziłam tylko swoje zdanie. Pozdrawiam!

Gość dsfdsfs
teraz to jest cakowicie normlane, ludzie robia kriere zostaja rodzicami coraz pozniej, to nie sa wymysly, nawet jesli jest roznica wieku miedzy partnerami to co to zmienia jak ponad 70% spoleczenstwa zostaje rodzicami po 35 roku zycia czyli pozno, na zachodzie jest to zupelnie normlane 50latkowie i 50 latki aja male dzieci po 7-15 lat, nie widze w tym nic dziwnego,to nasze chore spoleczenstwo wprowadza jakies chore zasady

Gość mloda16e3r
tylko 39,5 są super,nie te pedały po 18.. 20 i troche.W wakacje prubowalam stracic dziewictwo z kolega(chlopakiem) 22 ja mam 17 prawie i co nic kuska mu wystrzelila zanim wlozyl.No i co zrobic...... dobralam sie do trenera tańca 39 bylo bosko (dociera mnie) i nikt nic nie wie .A jagby to bylo z innym to zara cala szkola i jego koledzy.Facet to facet a faceci zaczynają sie po 33 i wyzej.pozdrawiam ps.podesłłm mu jeszcze 2 kolezanki do przyuczenia i spoko jedziemy na obóz do gdyni ale bedzie mmm. szkoda ze nie moge miec go tylko dla siebie

Gość kaczulinda
o rrany :D...myslalam, ze nikt się nie wpisze w temacie więc nie czytalam, ale już odpowiadam na pytanie ja mam 25lat:) Tylko tak się zastanawiam, czy jesmu się jeszcze chce czy no wiecie ..:o

Gość kaczulinda
oż kurde..to za trenerów się chyba lepiej nie brać, jak oni tak ostro trenują po kątach...:o

Gość dsfdsfs
chcec mu sie chce ale trzeba go tozpalic, pokazac co mozna robic, ze yty chces i masz ochote, mow mu jaki jest sexowney, super, jak cie podnieca, ja jak mojem szepne to odrazu mu stoi na bacznosc

Teraz mężczyźni coraz częściej dbają o siebie. Nie jeden 40-latek wygląda dużo młodziej. Coraz mniej jest panów z piwnymi brzuszkami, brakiem w uzębieniu i zaniedbanych. A czasami taki przeciętny 28-30 kilku latek wygląda dużo gorzej od 40 latka. mężczyźni biorą się za siebie, i to mi się bardzo podoba :)

Gość dsfdsfs
cholerka - racja racja moj np, wieczorkiem cwiczy 45 min, sexuix bardzo czesto jest, dba o siebie o skore wlosy, ma wiecej kremow niz ja :D ma diete specjana :D no i jego koledzy to samo, jak widza jakiego klaka dluzszego na brwaich to odrazu pinceta, no dbaja o siebie faceci

Gość mloda16e3r
to fakt,ja tez nie wiedzialam wstydzilam sie bo tak naprawde niewiedzialam co i jak tamtego dotknelam i po kolesiu.a tu trzeba troszke ale naprawde nie wiele popracowac,nie trzeba go odrazu za czlonka lapac wystarczy pocalowac i przytulic i mmmmmmmmm.dziewczyny pierwszy stosunek i odrazu 2 orgazmy a wcale sie nie kochalismy dlugo.Ale teraz i po 2 h mozemy

Gość mloda16e3r
sex sexem ale i godzinami mozna gadac o wszystkim oporowo.A z glutami to ...o dziuze w blotniku w 39 letnim bmw a jak sie trafi kasowy to jeszcze gozej

Gość dsfdsfs
mloda tu masz racje, tematy sie nie koncza, mozesz sie posmiac, pozartowac, porozmawiac o dupie ale i o polityce lub ochronie srodowiszk, starszy facet to jet to i tyle