Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczulinda

czy 40latek jest już stary i czy z nim jest fajnie czy nie?

Polecane posty

Gość dsfdsfs
przepraszam ale wyszlam z praktyki po tylu latcha za granica moj polski kuleje heh

Gość mloda16e3r
babinicz czy jakos tam co Ty sie tak czepiasz,ciote masz? tylko nie dzwoń na policje.A może Cie coś ugryzło pod mocherem buziaczek ))

Gość querer
dsf, czy twoj facet nie jest przypadkiem serbem?

Gość dsfdsfs
ee 17... rodzinka mnie zaciaglea dawno temu z granice

Gość dsfdsfs
powiedzmy ze bylym jugoslawianinem bo to mieszaniec:D

mloda.....zamiast sie ruchac na zawolanie skoncz lepiej edukacje szkolna to moze zaskoczysz kto to byl Babinicz! jestem facetem i fajnie mi sie to wszystko czyta ale te kaleczenie... zreszta to nie do ciebie bylo👄

Gość querer
wiedzialam, ma sie to oko:D

Gość dsfdsfs
ma ma ale to jest mieszanka urodzil sie w chorwacji, ojciec jest pol polakiem pol serbem matka pol cxzarnogorka pol bośniaczka wiec jeden wielki melanz

Gość mloda16e3r
ja tylko zaluje ze nigdy go nie bede miala dla siebie.mieszkam na wsi w bardzo religijnej rodzinie .itp wykleły by mnie berety a szkoda bo facet sam po przejsciach.ale na tyle ok ze nic sobie nie obiecujemy taki kolezeski zwiazek z sexem na miare 21 wieku mysle

Gość dsfdsfs
przepraszam bardzo ale szybko pisze do tego moj poslki nie jest wyuczony w szkole i czesto litrzy przestawiam nie mowiac o ortografii, ale sprobuje wolniej pisac

Gość mloda16e3r
czekaj pie dolcu.po pierwsze to nie dyktando żałosny podgląaczu kobiecych spraw,co niestaje Ci już i musisz sobie poczytac.Pewnie przebierasz sie w damskie ciuchy i masturbujesz przd lustrem.Jak smiesz w ten sposob pisac do dziewczyny -ruchasz- a Ty smrodzie obsrany nie ruchałeś nigdy.. precz office od błedow sie znalaz pan nauczyciel nam sprawdza frekfecje pierdolec won

Gość Sory Kaczulinda
to Ty młoda jesteś a nawet jakby za młoda .

Gość mloda16e3r
babi pomudl sie o rozom do swej glowy

Gość dsfdsfs
nie kluccie sie, ignorujmy cholote

Gość mloda16e3r
babi jak Ci wyszla to sobie podetnij dziewczyny mloda za mloda za stara ja poprostu tylko pisze na temat i koniec juz z jakimis pedkami nie zwrqacam uwagi na jakis podgladaczy.Mam romansik z facetem duzo starszym i podoba mi sie i to wszystko o tym tu mialysmy pisac a nie sprawdzac błedy .ponioslo mnie przepraszam dziewczyny. a ty Babi do garow

Gość mloda16e3r
mam dyzgrafie ale łdnie tańcze )

wiesz co mloda.....zrobie mojej mlodej przyjaciolce tez test,jak bedzie tak pisac jak ty, to niech strace!pogonie ja i tyle! samo cialo sie nie liczy troche inteligencji i okrzesania takze.....no ale ty jestes ze wsi polskiej to ci wybaczam.Peace sister!

Gość mloda16e3r
A kim Ty jesteś ? co ma intyligecja do pisowni czlowieku o czym ty tu pier..niczysz intyligecje ma sie wrodzona mozna ja czwiczyc rozwijac,moze nie jestem za bardzo mondra,ale nie wytykam nikomu ni z tad ni z owat jakis pomylek i to drobnych co niewiedziales co napisał,niezrozumiales przeslania.Moze jak brakuje jednej literki albo znaku inter to sie gubisz.intylygent jezu.jak bede chciala zeby mi skanowalo bledy wlacze taka opcje ,ale ja nie oszukuje. pan wyksztalcony swiatowy jejku masakra

jak wlaczysz taka opcje to dwa zdania bedziesz pisala caly dzien! jeszcze raz ci pisze.....nie do ciebie to bylo,osoba zainteresowana odpisala i rozumiem ja,no ale ty jako ze wsi musisz sie wtracic w kazda konwersacje,taki nawyk....nie prawda???

Gość mloda16e3r
prawda prawda w kacu jestem baba ze wsi polskiej i musze sobie podziamaćsolidarnosc jajnikow wiesz co to znaczy.swiatowy człwieku.koniec kłutni ok? sztama ??

Gość Hmmmmka
Jak dla mnie w sam raz:D, jeśli też ma coś mądrego do powiedzenia:)

Gość mloda16e3r
Babi napisz cos na tyemat.ile ta Twoja ma wiosen? chyba ze jeszcze masz foha

Gość dsfdsfs
no napisz

Gość mloda16e3r
to Ty mozesz miec z 44 jak 20 l byles za miedzą no to ciacho hihihi i jak wrazenia dogadujecie sie napisz ze strony faceta jak wyglada taki zwiazek mmm?