Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma

Czy jest możliwe?

Polecane posty

Gość wielka niewiadoma

Witam, mam pytanie. Pisze bo do soboty jestem klebkiem nerwów...Sobota to byl 18 dc, które zwykle trwaja ok 34 dni. Sluz lekko wodnisty.Troszke ponioslo mnie i narzeczonego w pieszczotach i na chwile wszedł we mnie.Dawno sie nie kochalismy. Kilka ruchów i przestalismy, wytsrysk mial miejsce duzo pozniej.. i absolutnie poza mna. PPóźnym wieczorem zaczelo pobolewac mnie podbrzusze, tak jak ma w zwyczaju w dni plodne. I pobolewa do dzis z róznym skutkiem. Okresu spodziewam siedopiero w okolicach 19-20 marca. Boje sie, ze moge sie go niedoczekac...Sama nie wiem co myslec o tym, czy w takim wypadku wchodzi w gre ciaża?

Gość saleminka8
oczywiście w gre wchodzi ciąża,pamiętaj partner nie musi skonczyć w srodku by plemniki dostały się w głąb... podczas stosunku wypływa niewielka ilość ejakulatu wraz z plemnikami,moja koleżanka tak zaszła w ciąże . jeśli nie dostaniesz okresu 19-20 marca to zrób test lub badanie krwi beta hcg 1 dzień póżniej,ale to jest sobota to moze poczekaj do23 marca i wtedy test będzie wiarygodny

Gość zamyślona_ona
skoro wszedł w ciebie bez 'zabezpieczenia' to zawsze istnieje ryzyko ciąży. poprzedniczka napisała, że jej koleżanka zaszła w ciążę poprzez preejakulat. a tak naprawdę pewnie chłopak miał wytrysk, nie zdążył wyjść i dlatego doszło do zapłodnienia. nie jest udowodnione, że preejakulat zawiera plemniki. podobno są ale małe, upośledzone ilości, które nie są zdolne do zapłodnienia. wielu ludzi kocha się bez zabezpieczenia z wytryskiem wewnątrz a kobiety w ciążę nie zachodzą.

Gość wielka niewiadoma
:((((((((((((((

Gość saleminka8
zdaje mi się,ze ktoś musi mieć naprawdę pecha by tak wpaść:] dla lekarzy kobieta jest zabezpieczona tylko gdy bierze tabletki,a żeczywistość jest czasami inna U mnie akurat kontrolowany wytrysk byłby dobrą metodą,bo nieraz tak sie kochaliśmy a nie zaszłam,a jak już w srodku i wszystko wyleciało we mnie trafiliśmy w dzidziusia :)

Gość wayyy
szansa jest ale mysle ze ten ból w brzuchu to ze stresu :) KObieto tak szybko nie odczuwa sie objawów ciązy to nie ekspress zeby po minucie juz dziecko sie wierciło;p kobiety tak maja ze jak sobie cos ubzduraja to ładnie sie potrafia nakrecic :) kiedy ja miałam podejrzenia ciazy to tak mnie brzuch bolał wrecz schizowałam ze cos sie tak rusza i brzuch mi rosnie a wszystko bylo Ok tylko ogromny stres :) zrób test i postaraj sie nie denerwowac :)

Gość wielka niewiadoma
Do wayyy: ja nie mówie, ze ten ból podbrzusza, to już ciąża, żle przeczytalas/ leś- Wyjaśniłam, ze boli mnie tak zawsze wtedy, gdy zbliża sie faza płodna, owulacja.;((((

Gość rrr2121
4 dni spoznienia 3 testy negatywne, mozliwa ciaza??