Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

przyjazn bez znajomosci jezyka.....

Polecane posty

Gość niewiem co robic

pomozcie niewiem co robic od 4 miesiec jestem w czasie rozwodu 2 tygodnie temu poznałam fajnego faceta podoba mi sie i ja jemu tez jest tylko wielkie ALE on nie zna polskiego a ja nieznam niemieckiego,hm wsumie znam ale nie na tyle aby wszystko mu powiedziec dokladnie,czy taka miłosc istnieje czy damy6 rade byc razem???? pomocie

Gość rzapcia
Jasne, ze sobie poradzicie. popros kogos, aby nauczyl cie 2 zwrotow "masz gumke?" i "z polykiem czy bez" i problemow nie bedzie:)

Gość dsfdsfs
istniej ja nie mowilam wogole po francusku moj facet mnie nauczyl od podstaw, jestemy po slubie, caly czas sie ucze, dogadywalismy sie na migi i po angielsku najpeirw, potem on zaczal uczyc sie polskiego zebybylo latwiej, teraz oboje mowimy biegle i jestesmy z siebie dumni ze wygralismy z bariera jezykowa

Gość rzapcia
dsf, sama piszesz, ze gadaliscie po angielsku, czyli mieliscie jeden wspolny jezyk. Jak mozna byc z kims, do kogo nie mozna sie odezwac, bo nie zna sie jezyka?:O

Gość dsfdsfs
nasza pierwsza rozmowa to bylo podoba ci sie film? tak po miesaicu juz skadalm dosc dobrze zdania, w rok nauczylam sie bardzo dobrze mowic, jak masz taka motywacje to idzie super sybko

Gość dsfdsfs
po angielsku znaczy kaleczylismy podstawowe zwroty, bo ja mowie po hiszpansku polsku, wlosku i teraz francusku a on po polsku francusku i serbsku wiec jak widac nasz angielski byl na poziomie chcesz kawe? tak oczywiscie

Gość gfsfdsd
Jak się umiecie jako tako dogadac, to czemu nie - moze sie udac. Chocby tak trochę po angielsku, trochę na migi. Jak w ogóle nie umiecie ze sobą gadać, to czarno to widzę. Ileż mozna sie do siebie usmiechac? Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebys zabrała sie za naukę niemieckiego. Jak nie do tego, to do czego innego sie przyda.

Gość rzapcia
Ok, fajnie, ze wam sie udalo, ale musieliscie naprawde poczuc cos do siebie, stad ta motywacja. Naogladalam sie juz zwiazkow Polek z Wlochami, gdzie Polka dukala po wlosku..sorry, ale te "zwiazki" to bylo po prostu jedno wielkie bzykanko czasami przerywane pojedynczymi slowkami...

Gość dsfdsfs
no tak, ja ogolnie mamtalent do jezykow i szybko sie ucze moze dlago tak szybko poszlo, ale motywacja czyni cuda :)