Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu chodzi

TĘSKNI A NIE POWINIEN...?

Polecane posty

Gość o co mu chodzi

jakbyście to zrozumieli gdyby facet tak powiedział, proszę o pomoc , bo nie wiem co myslec

Gość a czemu nie
to tak jakby chciał a nie może

Gość ja dostałam
a ile on ma lat?

Gość moze........
wyjechal za granice , w kraju zostala jego dziewczyna za ktora powinien tęsknić, a teskni nie za nia, tylko za Toba i dlatego \"nie powinien\"?? takie cos mi przyszlo na mysl

Gość o co mu chodzi
nie, on jest wolny i to nie mój facet a bardzo dobry kolega, spytałam czy tęskni, bo dawno się nie widzieliśmy a on mi z taki tekstem, nie wiem co myśleć

Gość moze........
jesli chcesz go traktowac tylko jak kolege - nie odpisuj nic, udawaj ze nic nie bylo jesli cos wiecej - odpisz np. co mial na mysli i usmieszek na koncu itp. itd. mysle ze wszyscy (Ty też) domyslaja sie ze kolega cos do Ciebie czuje, inaczej napisal by ze teskni jak juz, ale nie ze "niepowinien"

Gość o co mu chodzi
to było podczas rozmowy nie smsem, zapytałam go a on zaczął się motać i zmienił temat, a jeśli chodzi oto czy moglibyśmy być razem to - nie, chyba on coś do mnie ma tylko nie chce się do tego przyznać, tak mi sie wydaje

Gość moze........
też tak myślę, raczę albo przemilczeć albo dać w delikatny, ale dosadny sposób do zrozumienia, że nic z tego - żeby sobie nie robił niepotrzebnie nadziei.

Gość o co mu chodzi
on wie,że nic z tego i raczej nie robi sobie nadziei ale mnie tym bardzo zaskoczył

Gość o co mu chodzi
sądzicie,że powinnam ograniczyć z nim kontakt? chodzi mi oto, ze narazie na pewno nie ma szans na bycie razem, ale mi na nim zależy ...