Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarwonicaaaaaaaaaaa

juz nie daje rady prosze doswiadczone dziewczyny o pomoc

Polecane posty

juz mam depresje prawie :( naprawde zaczynam sobie z tym nie radzic. sam sex nie daje mi przyjemnosci takiej jaką chce - owszem jest przyjemny ale nigdy nie mialam orgazmu , nigdy .... a facet ma zawsze , zawsze jest mu przyjemnie . stara sie owszem , piesci mnie ręką potem , juz po calym stosunku ( ale nie zawsze) a ja tego potrzebuje , potrzebuje spelnienia w tym co robie a nie ot tak :(:( to jest takie mechaniczne - kochamy sie ( on dochodzi ) a potem czasami piesci mnie i wtedy ja koncze . nie mam juz sily !! tak ma wygladac cale nasze zycie sexualne ??? zawsze tak ? jak o mnie pomysli na koniec to fajnie ale jak nie pomysli to nic nie mam z tego calego sexu , nic naprawde nie mam sily . prosze o pomoc . nie daje sobie z tym rady

Gość lsd
jak pomyśli...? a czemu sie sama nie upomnisz? jezyka w gebie nie masz?

Gość dsfdsfs
czasem to bardzo dlugo trwa zeby sie nauczyc jak osiagac orgazmi, powiez mu jak i co lubisz, niech cie piesci minimum godine,mi zajelo 3 lata nauczenie sie z obecnym partnerem, po 3 latach nadzedlo orgazm i sa coraz czesiej

Gość fanka malibu.
chodzi o to, że on szybko dochodzi a Ty potrzebujesz więcej czasu? Polecam dłuuuugą grę wstępną i orgazm dla niego np poprzez seks oralny. Drugi przyjdzie mu już trudniej, tzn po dłuższym czasie, a wtedy zadowoli Ciebie do końca i będzie miał przyjemność dla siebie. :)

zrob tak na jezdzca usiadz wygodnie i ocieraj sie o jego podbrzusze lechtaczka i cała cipka az ci zacznie sprawiac przyjemnosc nie wykonuj frakcyjnych ruchow tylko sie ocieraj pomalutku i skup sie aby go czuc wewnatrz... lekka penatracja tarcie lechtaki 3 minuty i odlot:)

Gość fanka malibu.
a może seks oralny? :) (ja w pare chwil dochodzę jak mój chłopak sie postara)

facet w przeciwieństwie do was po orgazmie jest "do bani" Dlatego gra wstępna kierowana przez kobietę ma doprowadzić ją do satysfakcji seksualnej a dopiero potem niech ciebie rucha

mam juz dosc bycia kobieta do cholery chce byc facetem oni wogole w zyciu mają lepiej a wy miewacie orgazm podczas stosunku ??? to ze mną jest cos nie tak czy moj partner ??? trwa juz to 3 rok i naprawde szlak mnie trafia

no dobrze jest seks oralny to wtedy dochodze ale nie podczas stosunku a jesli seks orlany bedzie przed samym stosunkiem to potem sama penetracja jest dla mnie troche sucha i nieprzyjemna wogole !! dlatego ja juz nie wiem co mam robic , chce czerpac z tego przyjemnosc

Gość fanka malibu.
ja czasem do 4 dochodzę podczas takich naszych zabaw. a sama się umiesz tak wypieścić, że osiągniesz orgazm? jak tak, to może pokieruj swojego faceta. skoro jesteście na tyle blisko zeby uprawiac seks to też pogadacie. :) powiedz czego chcesz i może być naprawdę zarąbiście.

Gość fanka malibu.
a pozycje jakieś fajne? pokombinujcie:) na jeźdzca, od tyłu, klasycznie.. może na krzesle. albo jak nie chcesz kombinować to unieś biodra, niech Ci je facet np podtrzyma, ja wtedy dochodzę szybciej.

czarwonicaaaaaaaaaaa - a samodzielnie się pieszcząc jesteś w stanie doprowadzić się do orgazmu? I to do jednego czy do wielu? Może pomogłaby tu dłuższa gra wstępna, sam nie wiem.

rozmawialismy juz wiele razy na ten temat , ja sie smuce on obiecuje ze sie bedie staral i sie stara jakis czas , ale potem zdarzy mu sie ze jak dojdzie i jest szczesliwy to o mnie zapomina... probowalismy juz tyle pozycji :(:(:( sama sobie doskonale radze , dlatego czasem mam takie mysli ze na co mi wogole facet :(:(:( jak samej jest mi o wiele lepiej :( jak z tym unoszeniem bioder bo nie rozumiem ??

Gość signal
ja jeszcze nigdy nie mialam orgazmu, po kazdymm stosunku czuje sie poszkodowana :(

Gość fanka malibu.
kochajcie sie klasycznie ale unieś biodra, niech on uklęknie i podtrzyma Ci uda rękoma. wtedy jakby głębiej wchodzi. albo na jeźdzca i ocieraj się łechtaczką o jego podbrzusze. i nie przejmuj się nim. skacz sobie, kręć się ocieraj do woli jak Tobie milo, a nie jak jemu. :) albo niech on ręką pieści Ci łechtaczkę.

na moja depresje wplywa wiele czynnikow ale pomyslscie , planujemy wziasc slub..... jak bedziesz wygladal nasz sex zalozmy przez 20 lat!! kochamy sie potem on w poczuciu obowizku ze ja nie dochodze podczas stosunku- piesci mnie ręką , i tak cale zycie malzenskie!!! jednym slowiem zajebiscie ..... on tez jest tym znuzony mi sie wydaje , prosilam go nie raz by o mnie nie zapominal , i on zawsze wie ze po kochaniu sie MUSI mnie popiscic . bo czasem sie czuje jak by odwalal to z musu

wlasnie z tym pieszczeniem lechtaczki podczas stosunku to ciezko jest :( w jakich pozycjach tak robilyscie ?

No to albo seksuolog, albo może trzeba się pogodzić że seksualnie nie jesteście dobrani, i ten związek na dłuższą metę nie ma sensu. Ktoś pewnie mi zaraz wyskoczy że sprowadzam wszystko do seksu. Zgoda - seks nie jest najważniejszy w związku, ale jest cholernie ważny. Bo prawda jest smutna, problemy w łóżku nie naprawią się z czasem same i będą tym co zacznie po pewnym czasie oddalać was od siebie.

a po co mam isc do sexulologa :P chce rad doswiadczonych kobiet nie chce mi sie wierzyc ze kazda od razu miala orgazm jak facet

Gość Ja bym Cie
pieścił paluszkami,języczkiem i peniskiem . Było by Ci zemną tak jak w raju . Miałaś by przy mnie ze 100 orgazmów za każdym razem . Pieścił bym Twą muszelkę tak jak byś chciała i na brak rozkoszy byś nie narzekała. Po prostu facet jest do bani jak nie potrafi Ci dogodzić.

A łechtaczkę dość łatwo się pieści w pozycji na pieska, bo facet wtedy ma spore pole manewru jeśli idzie o objęcie cipki dłonią. Wszelkie pozycje na boku np. na łyżeczki też są ok.

Gość malina....
Kochana, chyba lepiej zeby najpierw zaspokoil Ciebie - przy okazji nabral na Ciebie jeszcze wiekszej ochoty, a potem przejdziecie do dalszej zabawy.

Gość fanka malibu.
ja mialam. pamiętam, że pierwszy jaki przeżyłam był jak jeszcze nie zdjeliśmy spodni:) od pocierania. ale był uroczy. teraz już jest szczyt rozkoszy. ale nie o tym mowa. może więcej czasu potrzebujesz? on dochodzi szybko jak i sporo facetów chyba, a kobieta potrzebuje czasu, atmosfery.. mówię Ci, kochajcie się kiedy to będzie jego 2 orgazm.

czarwonicaaaaaaaaaaa - a jak on Cię pieści to jesteś w stanie doświadczać wielokrotnych orgazmów czy raczej jeden i koniec?

jak mnie piesci to czasem jeden a czasem dlugo niby jakby wielokrotnie ...