Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarwonicaaaaaaaaaaa

juz nie daje rady prosze doswiadczone dziewczyny o pomoc

Polecane posty

malina myslisz ze lepszy to jest sposob gdy najpierw mnie piesci do konca ? a potem od razu sex ??? probowalam tak i czulam sie taka sucha wtedy tam :( i to nie bylo zbyt przyjemne

No właśnie miałem poradzić żeby najpierw doprowadził Cię do orgazmu pieszcząc Cię ręką/ustami, a następnie w Ciebie wszedł. Ale widzę że to raczej pomysł który by nie zdał egzaminu. Btw. wybacz moje kolejne bezpośrednie pytanie, ale jak u Ciebie jest z wilgotnością podczas podniecenia. Bo piszesz że po tym jak dojdziesz po jego ręcznych pieszczotach jesteś sucha.

Gość Dorcia333333
Jak jesteś sucha użyj żelu np dureksa lub feminium. Ja tak stosuje i jest wszystko ok. Możecie go nawet używać podczas pieszczot . Bardzo fajna sprawa jak tak ślisko jest . Polecam

moze to ze mna jest cos nie tak ?:(:(:( jestem wilgotna bardzo , naprawde , kiedys sie martwilam tym i bylo to dla mnie faktem wstydliwym . nie wiem czemu mi sie tak robi :( po prostu po zaspokojeniu spada mi libido czy cos. albo my to robimy jakos nie tak ?:( nie wiem

Gość jesteś w Polsce
tu się uprawia seks a nie sex szmato jedna

Gość malina....
czarownicoooo, mysle, ze nie bedziesz zaraz sucha...ja ma wrecz przeciwnie:-) zreszta mozesz zajac sie swoim partnerem taki abys rowniez ty byla tym podniecona. nie ro niczego machinalnie i nie zastanawiaj sie nad tym orgazmem. idz na zywiol:-) porozmawiaj ze swoim facetem, niech najpierw zaspokoi ciebie, a potem postarajcie sie o satysfakcje dla was obojga.

No właśnie, skoro w trakcie pieszczot jesteś bardzo wilgotna, to raczej nie widzę możliwości szybkiego wyschnięcia tuż po orgazmie.

Poza tym w pełni zgadzam się z maliną - nie traktujcie tego jak zdobywania Mt Everestu - to ma być dla was dobra zabawa a nie "walka o orgazm"

Gość malina....
Czerownicooo, a moze jakis podsycacz wrazen? nie wiem co lubicie, ale moze masz jakis pomysl na podkrecenie atmosfery...seksowne ciuszki, jakis filmik. no sama nie wiem. musisz dobrze zastanowic sie nad tym co cie podnieca i rozmawiac o tym ze swoim facetem. niech nie bedzie to sucha wymiana zdan, lepiej poswintuszcie sobie troszke, takie rozmowy mga zdzialac cuda - wiem z doswiadczenie:-)

a nie możecie zacząć robić tak że najpierw on ma ciebie doprowadzić do orgazmu? nie wiem skąd to przekonanie że seks jest udany tylko wtedy gdy facet dojdzie :O

hmm ale wy tak macie ze macie orgazm podczas stosunku ?? wiesz ja poczatkowo nie traktowalam tego jako ,,walke o oragazm'' ale czerpanie przyejmnosci itp po 3 latach jestem troszke rozzalona tym faktem i tym co sie dzieje , i zastanawiam sie tez nad nasza seksualna przyszloscia juz jakos malzenstwo , naprawde martwie sie tym nie wchodza w gre jakies filmy , bo czulabym sie niezbyt dobrze :( od razu bym sobie myslala cos ze on patrzy na tą laske z tymi wielkimi cyckami czy cos......