Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

Ostatnio naszła mnie taka myśl ... rewq i Setunia doskonale się rozumiecie i chyba macie ''ku sobie'' to dlaczego nic z tego do tej pory nie wyszło, hę? Mam na myśli, że nie wyszło poza forum kafeteria ( no chyba, że jestem nie w temacie i jednak coś się święci :D ). Jak palnęłam głupotę to przeepraszam, po prostu miałam wrażenie ... no wiecie.

mamy już dwójke dzieci , wydały się za matką :D i są skrzatami a tak na powaznie to ludziska mają w zwyczaju doszukiwac się zawsze drugiego dnia :classic_cool: a tu jeno przyjaźń ... :-) setunia mieszka lata świetlne ode mnie i od ponad roku wybiera się do mnie z odwiedzinami :D

Jakie ludziska, to tylko ja doszukiwałam się czegoś :P i to w dobrej wierze.

Jak ona nie może wybrać się do Ciebie, to może Ty powinieneś do niej, a nie czekasz rok czasu :P

jesteś w błedzie :classic_cool: setunia się deklaruje że przyjedzie, ja mam dobre warunki - wolną chate :D :D :D :D

No ale ona deklaruje się już rok czasu, czy można jej wierzyć? ;) W okolicach Setuni też pewnie znalazłaby się jakaś wolna chata :P dla chcącego nic trudnego.

przede wszytkim młoda Panna mnie musi zaprosic a taki fakt nie miał miejsca :classic_cool: :classic_cool: z mojej zaś strony tak

To Setunia taka gapa i nie zaprosiła, nie ładnie [grozi palcem]. Mam nadzieję, że jak tylko pojawi się to naprawi swój błąd i zostanie wystosowane oficjalne zaproszenie ... a Ty w trybie natychmiastowym załatwisz sobie dzień wolny w pracy, spakujesz potrzebne klamoty i chybcikiem na dworzec udasz ;)

a Rewq to Ty juz dzis teraz pedalujesz wow :D MP a Ty nei idziesz na rowera?:D

Dzisiaj nie idę. Chociaż kto wie, może później zmienię zdanie i jednak wyciągnę rower. I Ty tak tu nie zagaduj tylko zapraszaj :P

Nie mam. I dobrze, bo z tego co wyczytałam na forum, to Ty już dosyć wiekowy i wątpię, że miałbyś siłę pedałować przez więcej niż 2 minuty, potem musiałabym za dwoje męczyć się żeby wrócić :P I po co mi to? :D

Ja wiekowy? o kurde blaszka, to jakich głupot o moim wieku tyś sie naczytała zdradź tego newsa:D bom ciekaw okrutnie:D

Teraz to ja już nawet nie pamiętam gdzie to było i kto to pisał. Ale w pamięci utkwiło mi żeś wiekowy :P Jak mówisz, że tak nie jest, to wierzę. To kiedy umawiamy się na wyprawę rowerową coby zobaczyć kto przejedzie więcej kilometrów i nie zasapie się? ;)

zasadniczo moze być za tydzień , musze wprawy nabrać i zobaczyć jak rower wyglada:D

Ok :D To ja od jutra też zaczynam jeździć rowerem do pracy żeby potem nie dać plamy, bo będzie, że mądrzyła się, mądrzyła a po przejechaniu 10 kilometrów wysiadła ze zmęczenia.